ASLA bosanmayacağım. .!!!

Olan size olur neden ezikmissinkz gibi yasamak istiyorsunuz yapan yaptığını çekiyor zaten merak etmeyin yanlarına kalmaz boşanıp yeni bi hayat kurabilirsiniz bugün bu konu çok konuşuldu bi bakın isterseniz

Nafakani alıp hayatina bakarsin bosanarak..
Zaten islerini görüyolar nikahsiz sekilde. Şuan hic sağlíklı düşünmiyosun..

Onu ve o..şunu surundurmeden ayrilmayacagim. .Tüm haklarimi alacağım. ..onlara mutluluk yok..!!!
Boşan çünkü gururunu kaybetmeni istemem bela kadın olarak anılma asilce çık hayatından bırak Allah ından bulsun merak etme elbet bulur.

Kendini niye boyle igrenc bi evliligin icinde tutasin ki! birak rabbime ac davani al herifin donuna kadar. onlar zaten sefasini suruyor onemli olan ilahi adalet

Büyük konuşmak istemem tabi ama yerinizde olsam sessizce ceker giderdim inanın daha buyuk ceza olmaz ona kendinize de sayginiz olur şahsi fikrim tabi

Negatifliği çıkarsanıza hayatınızdan? Ne gerek her gün bir stres bir olumsuzluk yaşamaya.
Haklarınızı kesinlikle arayın, ama boşanmamak için diretmeyin. Zaten etraf manyak dolu.

Canim durumun iyi degil anlaiyorum ama sen iyice taktin bu adama daha cok kendine eziyet ediyorsun bosver,allaha havale et neyapsan bos bundan sonra, kendini ne düşüruyorsunki hukuki durumlari hallet gerisini bosver sana yazik

Senin gibi bi tane de babamın başında var. Ne yasanmis olursa olsun bosanmadiginda surundurmus olmuyorsun tiksindirmiş ve gurursuz oluyorsun. Iliskiler bitebilir sevgi de tükenebilir kimsenin hayatina pranga olmayın , intikamın tezahürü bu sekilde olmaz. Varsa bir suçlu ilahi dergahın terazisi şaşmaz zaten merak etmeyin. Yazik kendinize de karsinizdakine de

Kendini daha fazla küçük düşürme. Boşan kendi hayatına bak. Herkes seçimini yapmış kararını vermiş. Bu durumda boşanma tazminatınıda alırsın

Eski konularinizj okumadim neler yasadiginizi tabi ki bilemem lutfen yanlis anlamayin. sözüm direkt size degil genel konusuyorum. Her sekilde basta kendi sagliginiz icin bundan kurtulmalisiniz.

Son gunlerdeki ruh haliniz hic iyi degil.Lutfen en kisa zamanda yardim alin olan size oluyor...

Siz bunu yapınca size yeniden aşık olacak mı?
Tekrar aşik olmasi icin yapmiyor ki,nerde okudunuz.

Tüm haklarinizi alin tabii ki
Ama kendinize eziyet etmeden.

İspatiniz varmi,kanitlayin mahkemede.

İnsallah rabbim hayirli kapilar acsin size.
Güclü olun.

Back
X