Asla dediginiz ama olan seylerrr!

Pembekalpler

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2016
122
60
13
35
selammm ben rahatima cok duskunum gezmeyi severim tozmayi severim maymun istahliym cabuk sklrm laf soz dinlemeyi sevmem kendmi hakli cikartirim pek duygusal degilim veee kiskanc degilim cnku bir erkege okadar deger vermem normalde, DERKEN sevgilimmle tanisdim :KK54: ve smdi gezmiorm laf soz dinliorm sulu goz oldumm ayrilmasndan odum kopuyor evlenicegim erkek .o hayir diorsa hayiridr,sinirlendigimde pencelerimi cikartirim yirtarim kirarim dokerm ama kisaca asla olmam dedigim ne varsa oyum suan saf salak olmadim asik oldum amaaa .ve sahiplenme duygusunu onda ogrendim adam erkek vasifini tasiyan hissetiren biri sevgilim ben hep demisimdir varmidir ya benim korkup cekinicegim bana laf geciricek bir erkek kuzenlerm gulerdi bende amaaaa varmis hanimlarrr:21: peki yaa sizzz??:KK15:

Bu arada deli gibi kiskaniorumm oda oyle o neyse bende o haline geldim birimiz kiz birimiz erkek versiyonuz.arkadaslarimiz aslan ve disi aslan dior bize o derece nerde benm o rahat umursamaz gunlermm:63::KK12::KK48:

bu hayatta tek gerçek var. asla, asla demiyeceksin.. hayat öyle garip ki.. umarım, asla yapmam dediğin şeyler bu anlattıklarınla sınırlı kalır. çünkü insan ilk önce yapmam dediği şeyleri yapıyor.

bu hayatta tek gerçek var. asla, asla demiyeceksin.. hayat öyle garip ki.. umarım, asla yapmam dediğin şeyler bu anlattıklarınla sınırlı kalır. çünkü insan ilk önce yapmam dediği şeyleri yapıyor.
Insallah sinirli kalir dedigin gibi seviyormya sacmalama olasiligim yuksek biraz:63:

selammm ben rahatima cok duskunum gezmeyi severim tozmayi severim maymun istahliym cabuk sklrm laf soz dinlemeyi sevmem kendmi hakli cikartirim pek duygusal degilim veee kiskanc degilim cnku bir erkege okadar deger vermem normalde, DERKEN sevgilimmle tanisdim :KK54: ve smdi gezmiorm laf soz dinliorm sulu goz oldumm ayrilmasndan odum kopuyor evlenicegim erkek .o hayir diorsa hayiridr,sinirlendigimde pencelerimi cikartirim yirtarim kirarim dokerm ama kisaca asla olmam dedigim ne varsa oyum suan saf salak olmadim asik oldum amaaa .ve sahiplenme duygusunu onda ogrendim adam erkek vasifini tasiyan hissetiren biri sevgilim ben hep demisimdir varmidir ya benim korkup cekinicegim bana laf geciricek bir erkek kuzenlerm gulerdi bende amaaaa varmis hanimlarrr:21: peki yaa sizzz??:KK15:

Evet benimde var basımda bitane ama ben çözümler buldum topuklu yasak diyor mesela giyince eve sokup değiştirtiyor bende çözüm buldum yazın dolgu topuk giyiyorum kışın dolgu topuk bot giyiyorum kabul etti anlastık o ne yasak koysa ben orta yolu buluyorum yoksa insan sinir oluyor :KK71:

Evet benimde var basımda bitane ama ben çözümler buldum topuklu yasak diyor mesela giyince eve sokup değiştirtiyor bende çözüm buldum yazın dolgu topuk giyiyorum kışın dolgu topuk bot giyiyorum kabul etti anlastık o ne yasak koysa ben orta yolu buluyorum yoksa insan sinir oluyor :KK71:
Bu erkeklerde biraz safmidir bariz topuk giyidiginde ne fark oluyormus dolgu giyince ne oliormus acaba :D yani aslinda kadini daha feminen gosterio die kiskanmiorlarmi? Evet eee peki dolgu oluncada yine ayni sey oluyor safmidir bunlar nedir:D oooo benmki kiskanclikta sinir tanimior bakala gitme surerimi aklinda tutuyor 8 daka o yol 10 dak oldu naptinnn sen soyle der ama ciddi ciddi ben anlatsam onun kiskancliklarni pess der herkes ve ayril derler :D

Bu erkeklerde biraz safmidir bariz topuk giyidiginde ne fark oluyormus dolgu giyince ne oliormus acaba :KK70: yani aslinda kadini daha feminen gosterio die kiskanmiorlarmi? Evet eee peki dolgu oluncada yine ayni sey oluyor safmidir bunlar nedir:KK70: oooo benmki kiskanclikta sinir tanimior bakala gitme surerimi aklinda tutuyor 8 daka o yol 10 dak oldu naptinnn sen soyle der ama ciddi ciddi ben anlatsam onun kiskancliklarni pess der herkes ve ayril derler :KK70:
Biri ince topuk birinde topuk yok gibi ondan canım fazla da yüz vermemek lazım tepemize çıkmasınlar ben öyle yapıyorum

Asla beraber olmayacağım nitelikleri kendinde barındıran bir adamla birlikteyim.
Asla orada okumam dediğim yerde okuyorum.
Asla bu bolumu okumam dediğim bölümde okuyorum.
Asla onunla barışmam dediğim arkadasimla 2 senenin ardindan baristim can ciğer olduk.
Aslalarin ebesini bellemisim vallahi

Asla beraber olmayacağım nitelikleri kendinde barındıran bir adamla birlikteyim.
Asla orada okumam dediğim yerde okuyorum.
Asla bu bolumu okumam dediğim bölümde okuyorum.
Asla onunla barışmam dediğim arkadasimla 2 senenin ardindan baristim can ciğer olduk.
Aslalarin ebesini bellemisim vallahi
Hahah arkadasim neye ayak diriyorsak artikkk tamda ortasinda buluyoruz kendmiizii.pismanmisin asla dedigin seyleri yaptigin icinnn??

Back
X