Arkadaşlar çok mağdurum. Bu mağduriyetimden sizleri de haberdar edip, en azından sizin, benim gibi hataya düşmemenizi isterim. 15 gün önce evmanya.com sitesinden alışveriş yaptım. sitede 3 iş günü içerisinde kargoya verildiği yazıyor. Ürünler hala elimde yok. Ulaşabileceğiniz kimse de yok. Müşteri hizmetleri dedikleri numara, ya sürekli meşgul ya da bağlanırken hat düşüyor. Bu ürünleri düğünüm öncesinde fotograf çekimimde kullanacaktım ama hepsi yalan oldu. Çinden verdiğim sipariş bile bu kadar uzun sürmüyor. Ve elin adamı beni gün gün bilgilendiriyor. Bunlar ise bir o kadar ilgisiz.. Sikayetvar.com sitesine bir şikayet yazdım. Ve inanmazsınız, kendim gibi aynı sorunu yaşayan onlarca şikayetle karşılaştım. Nasıl olduysa onun üzerine 2 gün önce beni bir kadın aradı. Neymiş tedarikçileriyle sorun yaşıyorlarmış. Hemen bugün elimizdekileri yolluyoruz dedi. Kargo hala elimde yok. Ki şehiriçi bir gönderim bu kadar uzun sürmez.. Hem tüketici haklarına hem de bankaya magduriyetimi bildirdim. Şimdiye kadar kipa,acer,bonnyfood gibi firmalarla bu tür şeyler yaşadım ve hepsinde hakkımı söke söke aldım. Şu an bile bunları yazarken üstte reklam kısmında evmanyanın ismini görüyorum sinirden kuduruyorum. Sakın kanmayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn