Asla sevilemicem hissi

Albertynax

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2019
441
17
98
27
Evet başlıkta yazıyor aynen öyle ben hiçbir zaman tam olarak sevildiğimi hissetmedim özellikle sevgili anlamında 21 yaşındayım daha erken biliyorum ama biri benimle ciddi olmak istemedi deli gibi sevmedi evlenme anlamında demiyorum yaşıtlarım ne güzel sevgili yapıyor ben yapamıyorum 3 yıldır sevgilim yok bi kaç haftadır flört ettiğim biri var ciddi olmak istediğini söylüyor 2 defa aldatılmış bana bağlanmaktan korkuyormuş yarın buluşucaktık çalıştığı İçin emin değilim diyor birkaç gündür aramızda soğukluk var eminim buda biter valla bıktım artık asla evlenemem evde kalıcam kimse beni almaz zaten okuyanlar İçin teşekkür ederim içimi dökmek istiyorum

Ne bu karamsarlik canim daha yasin kac ohoooo daha bu yasta evde kalicam derdine dusme ye ic eglen gez dolas omur cok kisa valla bi bakmissn yas bunlari kura kura 30 olmus :) Allah herseyin hayirlisini versinde canim

Ne bu karamsarlik canim daha yasin kac ohoooo daha bu yasta evde kalicam derdine dusme ye ic eglen gez dolas omur cok kisa valla bi bakmissn yas bunlari kura kura 30 olmus :) Allah herseyin hayirlisini versinde canim
Artık evlilik çok zorlaştı kendimi becerikli ve güzel bulmuyorum kimseye güvenmiyorum evde kalmayı geçtim çok umrumda değilde sevilmemek kötü millet benim yaşımda ne güzel aşkları oluyor kıskanıyorum ama evlenemiceğimide biliyorum

Bak benden sana abla tavsiyesi.

Üniversite oku. Konserlerde ön sırayı kapmaya çalış. Bütünlemeye kal. Canlı müziklere git. Arkadaşlarınla okey oyna. Kız arkadaşlarınla sabahla. Bol film izle. Kitap oku ve kitap karalterlerine aşık ol. Yabancı dil öğren. Bir sporla uğraş. Bir el sanatı öğren. Huzurevlerini ziyaret et. Yetimhaneleri ziyaret et.

Hayatını yaşa. 21 yaşındasın. Senin en büyük derdin antropoloji dersini geçememek olmali değil mi...

Sevgilin olur ya da olmaz
Ama bu dert olmamalı.

Benim önerilerimi dikkate al.

Senin yaşında olsam ah be....

Çok tatlısın ablacım sporla ilgileniyorum ve çok seviyorum şu an yüzme okçuluk yapıyorum ve kickboks yapmaya başlıcam bu sene üniversiteye başlıcam benimde önceliğim eğitim benim derdim asla sevilmemek

Evlenmek değil, kendine denk biriyle, sana katkı sağlayacak biriyle evlenmek güzel

Harikasın, söylenebilecek her şeyi söylemişsin. Ben de öğrencilerime bunları söylerim hep ve çok olumlu sonuçlar aldım

Endişelerin yersiz
Lakin şu kimse beni almaz lafına sinir oluyorum, almak ne demek kendinizi seçilecek, alınacak bir şey gibi görmeyin

Senin yaslarindayken aynisi bana da olurdu daha dun kendi kendime dusunurken o hallerimi ozledim valla o ihtirasli duygulari gelecek kaygilarini acaba kimle evlenicem meraki falan filan derken 25yasinda evlendim guya beni deli gibi sevdigine inandigim bir adamla ama oda yetmedi hala bir bosluk var icimde yani o bosluk hic bir zaman dolmuyor guzelim bu seferde acaba beni seviyormu acaba beni guzel buluyormu acaba beni alditir mi acaba şöyle mi acaba boyle mi diye diye omurunu yiyor insan yani sevgilin olsada olmasada icindeki o doyumsuzluk o hep birseylerin daha fazlasni isteme istegi gitmiyor o yuzden kendini bosa uzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…