- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
- 323
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
eşim asla suçlu değil
Beni aldattın desem senin yuzunden der
Birşeyler yanlış gittiyse kendinde hiç suç yok
Herşeyin tek suçlusu sorumlusu benim onun gozunde
Birşeye de bu benim hatam yapmamam gerekirdi dediğini duymadım 1 kere ağladığına şahit olmadım
Terketse benim hatam aldattı benim hatam hersey benim hatam
Onda hic kusur hata yok
Boyle bisey mumkunmu hastamı narsistmi
Aldattı bikac kez hicbirinde pismanlık duymadı gostermedi
Duygularını hiç gostermez kapalı kutu gibidir
Hasta olsam takmaz beni bırakıp gider gezmeye
Nesi var bunun
Mesela neler yapıyo ornek verirmisinBenim erkek kardeşimde böyle ne yazıkki şimdiden evleneceği kıza acıyorum.evlenmeyin böyle adamlarla biz ailesiyiz atsan atılmaz satsan satılmaz ama sizin seçme şansınız var.böyle insanlarla aile kurulmaz.
Bi kac kez aldatti diyorsunuz ve hala evlisiniz yani öyle mi ..? Bence sizdede bir sorun var .. kendinizdeki soruna teshis koymaya calisin bence daha faydali olur sizin icineşim asla suçlu değil
Beni aldattın desem senin yuzunden der
Birşeyler yanlış gittiyse kendinde hiç suç yok
Herşeyin tek suçlusu sorumlusu benim onun gozunde
Birşeye de bu benim hatam yapmamam gerekirdi dediğini duymadım 1 kere ağladığına şahit olmadım
Terketse benim hatam aldattı benim hatam hersey benim hatam
Onda hic kusur hata yok
Boyle bisey mumkunmu hastamı narsistmi
Aldattı bikac kez hicbirinde pismanlık duymadı gostermedi
Duygularını hiç gostermez kapalı kutu gibidir
Hasta olsam takmaz beni bırakıp gider gezmeye
Nesi var bunun
Ayrıyız evet ama yeniden beraber olmak istediğini soyledi gecenlerdeSiz evli değilsiniz ki. Bıraktığınız adam belki de bambaşka biri artık. Yıllardır ayrı olduğunuz birini bu kadar düşünmek yormuyor mu? Bırakın artık.
Hiçbirşeyde haksız değil sürekli o haklı.birşeyde hata yaparsa o zaman sizin yüzünüzden oldu diyor.mesela okula gitmez sınava çalışmaz kalır sonra bizi suçlar.pc oynarken yenilir hiç oyunla alakamız yoktur mesela başlar söylenmeye siz dikkatimi dağıttınız.telefonu atıp durmaktan kırıldı eski telefon verdik eline onu kullanamayınca başlıyor anneme babama küfüre.yani o telefonu kullanmasına sebep olanda kendisi,dersten kalma sebebide kendisi ama o hep başkalarını suçlarMesela neler yapıyo ornek verirmisin
Ama bendeki model ailesini asla suclayamaz suçlamazHiçbirşeyde haksız değil sürekli o haklı.birşeyde hata yaparsa o zaman sizin yüzünüzden oldu diyor.mesela okula gitmez sınava çalışmaz kalır sonra bizi suçlar.pc oynarken yenilir hiç oyunla alakamız yoktur mesela başlar söylenmeye siz dikkatimi dağıttınız.telefonu atıp durmaktan kırıldı eski telefon verdik eline onu kullanamayınca başlıyor anneme babama küfüre.yani o telefonu kullanmasına sebep olanda kendisi,dersten kalma sebebide kendisi ama o hep başkalarını suçlaryere birşey dökse yine bizi suçlar.basit şeylerde bile böyle yani.
Bizimkide evlenince ailesi kiymete binen tiplerden olabilir şaşırmam.şuan bizle yaşıyor bizi suçlar yarın karısıyla yaşar onu suçlar.Ama bendeki model ailesini asla suclayamaz suçlamaz
Suçladığı sadece benim sanırım sadece bana boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?