Asla yapmam olamaz dediğiniz

Yapi itibriyle büyük konusmayi sevmem
Konusmam
Ama kinadigim seylerin basima gelmesi bile bence yeterli
Inaniyorum, büyük konusmamak lazim, kinamamak lazim
Gelip seni buluyor cünkü

ben bu cümleyi çok sık kullanırım arkadaş ortamımdaki sohbetlerde. hiç bir şeyi asla yapmam ya da yapmaz demeyin. insanoğlu çiğ süt emmiş. herkes herşeyi yapabilecek potansiyeldedir! kişilik ve karakteri neyi yapıp yapmayacağında etkili olur.

Annemle asla tartışmam demiştim vaktiyle şimdi o tartışmalar yüzünden konuşmuyoruz :KK43::KK42:

asla istanbulda yaşamam dedim şuan istanbuldayım
asla sigara içmem dedim şuan içiyorum
asla haklıyken geri adım atmam tükürdüğümü yalamam dedim yaladım
asla esmer biriyle olmam dedim eşim esmer

daha aklıma gelse ohooo

Eski den daha fazla istem dışı olan birşey bence bu çünkü kendimi frenlemek istesem de yapamıyordum herşeyi kınar büyük konuşurdum aslaaaa , imkansızzzz dediğim ne varsa hayat yaşattı bana sağolsun 🙄
İnsan kınadığını yaşamadan cidden ölmüyormuş gerçekten😏
Hazırda bekliyorum bende kınayıp unuttuğum başıma daha ne gelecek dediklerim var bakalım 😒

Asla yapmam istemem olmaz deyipte büyük konuştuğunuz birşey başınıza geldi mi

Geldi. Ablam evlendiğinde kayınvalidesi için söyle lafı ne korkuyorsun altta kalma ben hayatta kalmam diyordum. Öyle bir altta kaldım ki sıkıntıdan zona geçirdim hep içime attım tek kelime etmedim. O benim miladım oldu ama dedim öyle mi. Elimi eteğimi çektim hiççç görüşmedim aynı apartmanda altlı üstlü oturmamıza rağmen. Şimdi elti geldi gayet iyi bana karşı. Ona yapıyor şimdi. Kızcağıza üzülüyorum elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum.

Asla flört etmem, flörte karşıyım diyordum. 7 aydır flört ediyorum.
Asla sevgilime yalan söylemem demiştim geçen hafta ilk kez söyledim
Asla Denizli’de üniversite okumam dedim
Üniversitem kapatıldı. Mecburen Özel öğrenci olarak Denizli’ye geldim
Asla bir erkek için yurtdışı hayalimden vazgeçmem dedim şuanda sevgilim için vazgeçtim

Back
X