Aslan Burcu 24 Temmuz - 23 Ağustos Aslan burcu eşi olan var mı kızlar?

Evet var:KK49:

Ben ikizlerim. İkizler ve aslan burçlar kuşağında en iyi anlaşanlardan biriymiş. Gerçekten de kafaca çok iyi uyuşuruz aslanla, çok iyi anlaşırız hatta en iyi. Fazla gururludurlar ama, bilmedikleri bir konuda bile tavsiye verilip yol gösterilmesine sinirlenirler. Bazı konularda tek başlarına karar alıp oldu bittiye getirir emrivaki yaparlar. Bir de çok kıskançtırlar.

Evet var:KK49:

Ben ikizlerim. İkizler ve aslan burçlar kuşağında en iyi anlaşanlardan biriymiş. Gerçekten de kafaca çok iyi uyuşuruz aslanla, çok iyi anlaşırız hatta en iyi. Fazla gururludurlar ama, bilmedikleri bir konuda bile tavsiye verilip yol gösterilmesine sinirlenirler. Bazı konularda tek başlarına karar alıp oldu bittiye getirir emrivaki yaparlar. Bir de çok kıskançtırlar.
Kıskanıyorlar evet ama sevıyorum ben

Kıskanıyorlar evet ama sevıyorum ben

Ben de seviyorum da bunlarınki daha bir fazla kıskançlık. Mesela çalışmasını istemezler eşlerinin. Klasik, geleneksel ev hanımı istiyorlar, iş miş değil sadece kendileriyle ilgilenilsin istiyorlar.

Ben de seviyorum da bunlarınki daha bir fazla kıskançlık. Mesela çalışmasını istemezler eşlerinin. Klasik, geleneksel ev hanımı istiyorlar, iş miş değil sadece kendileriyle ilgilenilsin istiyorlar.
ne guzel ısteee :D sen ıkızlersın nasıl uyusuyorsunuzz

Yaşadığım şehirde maalesef pek iş imkanı yok, devlet memurları dışında öyle pek çalışan kadın yok. Mecburiyetten ev hanımıyım:işsiz:

Bende yay burcuyum canım aslan burcu eşim en güzel tarafları çok sadık , ilgili ,neşeli bicok Türk erkeğinde ilgisizlik sorunu olduğu için eşime sukrediyorum belki de herşeyin tersi olur bende çok ilgiyi sevmem biri fazla ustume gelsin bunalirim sevsemde oyuzden bazen kızıyor benimki ama Allah şükür sevgisine merhametine bisey diyemem kötü yönleri ise, çok fazla dediğim dedik bisey o söylediyse bitmiştir çok bilirim agladigim halde asla yapmadığını bide gerçekten kiskancc bazen çok bunalıyorum bu durumdan bide karşı çıkılamaz olduğu için ne desem o haklı fazla biseyde soyletmiyo ztn konu kapanmıştır giyde görelim fln tehditler başlıyor .. bende artı yönleri daha fazla olduğu için çok sevdiğini biliyorum ve kendimden çok taviz veriyorum biliyorum ama aslan erkeği ile birlikte olacaksan onun sözünü dinlicek ve her durumda onun haklı olduğunu kabul edeceksin yoksa asla gecinemezsin çok huysuzlasir. Tam 5 yıldır tanıdığım çok sevdiğim askim aslan kralim dan bildiklerim bunlar canım :KK200:

Oğlak burcuyum, oda Aslan ve hiç uyuştuğumuzu düşünmüyorum açıkcası..

Hep emri vaki yapar, herşeyi kıskanır, iş arkadaş aile hepsini kısıtlar..... kendisine herşeyi yapma özgürlüğü tanıyıp benim tek bir kişiye dahi selam vermemi istemez. Herşey kontrolü altında olucak değilse kıyamet!

Benimde geri kalır yanım yok tabi, istediğim olmadı mı bütün gün surat as otur haha :)

Birde yalan söyleme potansiyelleri yüksek, gözümle gördüğüm şeyi bile inkar etmesi yok mu delirtir cinsten! Ama bir şekilde seviyorum nedense o kadarda sevimli :)

Back
X