Aslan Burcu 24 Temmuz - 23 Ağustos Aslan Burcu Kadını Olup Akrep Burcu Bir Erkekle Birlikte Olanlar !!

heeyoo

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2013
17
1
16
35
Ankara
Merhaba herkese öncelikle
Eminim ki burada aslan burcu olup bir akrep erkeğiyle ilişki içerisinde bulunan-bulunmaya çalışan- birileri vardır. Ben de bu gruba dahil birisi olarak bu ilişkiyi mutlu ve sorun yaşamadan götürebilen varsa aramızda bunu nasıl başardığını merak ediyorum açıkçası. Çünkü akrep burcu bir erkekle anlaşmanın çok zor olduğunu düşünmekteyim
Tecrübelerinizi ve bu ilişkiyi sürdürmenin sırlarını paylaşırsanız çok mutlu edersiniz beni

Ben varım :) eşim akrep burcu. Valla bir formülüm yok. Çok sinirli olduğu zaman konuşmayıp sakinleşmesini bekliyorum. Her zaman yapamıyorum ama işe yarıyor. Sakinleştikten sonra konuşup çözebiliyoruz.

Merhaba :) sonunda bişey yazan biri çıktı çok sevindim heralde yok diye düşünmeye başlamıştım :) sakinlesmesini beklemeyi ben de deniyorum ama yapabilmek, kendime hakim olabilmek bi hayli zor oluyor. Herhangi bir konuda fikrini değiştirmeyi, inat ettiği biseyden vazgeçirmeyi basarabildiniz mi srpcnrdnz? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…