Aslan Burcu 24 Temmuz - 23 Ağustos Aslan Burcuna Göre Kadın Profilleri

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.117
31.184
1.123
61
Konya
Aslan kadını geniş yürekli, yüce gönüllü ve açık elli biridir. Atılgan ve tartışmayı seven birisidir ama sevimlidir. Başkalarına yardımı sever, açık fikirli ve açık sözlüdür. Hırslı ve ülkücüdür. Evini mükemmel yönetir ve dünyanın evindeki kurallara uymasını ve hayran olmasını bekler. Dayanıklı sevgisi ile kendini feda eder. Başkalarına gösterdiği hoşgörü ve yardımın karşılık görmesini beklemez. Sabit fikirler, yönetme arzusu ve çalışkanlık mizacının özellikleridir. Sevdiğini kontrol altında tutmak ister. Derin bir sevgi, ideal aşık, ateşli ve tutkulu bir kadın olarak göze çarpar. Aslan burcu kocasının karşı cins tarafından beğenilmesine şaşırmaz. Başarılı bir sosyal işçidir ve olumlu ve seçkin bir yere gelmek için uğraşır

yaylardan nefret ediyorum nedense(kadınlarından),bence sizde uzak durun
akreplere hayranım
kovadan çok şey öğreniyorum
oğlak boğa ve balığın yanındao lmak beni mutlu ediyor
ikizlerle sohbet etmeyi seviyorum
başağın eleştirilerini kaldıramasamda bana arlık bakış açısı veriyor
terazi çevre sağlıyor
koçu severim aslanıda fazla yakın olmamak kaydıyla

Son düzenleyen: Moderatör:
tamamen anlatmış aslan burcu kadınını ne kadar doğru sağolun emeğinize sağlık:)[/B]

Aslan kadını geniş yürekli, yüce gönüllü ve açık elli biridir. Atılgan ve tartışmayı seven birisidir ama sevimlidir. Başkalarına yardımı sever, açık fikirli ve açık sözlüdür. Hırslı ve ülkücüdür. Evini mükemmel yönetir ve dünyanın evindeki kurallara uymasını ve hayran olmasını bekler. Dayanıklı sevgisi ile kendini feda eder. Başkalarına gösterdiği hoşgörü ve yardımın karşılık görmesini beklemez. Sabit fikirler, yönetme arzusu ve çalışkanlık mizacının özellikleridir. Sevdiğini kontrol altında tutmak ister. Derin bir sevgi, ideal aşık, ateşli ve tutkulu bir kadın olarak göze çarpar. Aslan burcu kocasının karşı cins tarafından beğenilmesine şaşırmaz. Başarılı bir sosyal işçidir ve olumlu ve seçkin bir yere gelmek için uğraşır

dogru söze ne denırr......:sm_cool:

aynen öyle sengözlerimebaksanab
burcumuz aslan olmuşuz destan :smiley-cool:

aslan kadını gerçek bir kadındır bence bizimle birlikte olan erkekler çok şanslı....

Bir Aslan burcu kadını olarak konuşuyorum, uzak durmamız gereken tek şey Akrep burcu erkeğidir! Ben bunun zıttını görmedim, bir aslanın hayatına giren her akrep ortalığın anasın ağlatmış, aslanı hayattan soğutmuştur..

Burçlar arasında en sağlam burç bence. Şanslıyız bu konuda.

bence mıy mıylanan herkesten uzak durmalıyız,ışığımızı söndürüyorlar :)

Back
X