Aslan erkekleri?

rohy

HesabımızAllaha
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2007
970
6
96
39
Çorum
Aslan erkekleri nasıldırlar sevgi konusunda? ve normal davranışlarda? Bakalım özellikle hangi huyları-tavırları daha ortak.:)

Olumsuz ve olumlu yönleriyle, hangi hususlardan hoşlanmadıklarıyla...

Benim eşim aslan

çok sever,çok kıymet verir
çok düşüncelidir
kendisinden önce beni düşünür
herkesle iyi anlaşır
evine bağlıdır

ama olumsuz özelliği de biraz pohpohlanmayı sever,marka giyinmeyi sever
biraz kendi doğruları da vardır
bunlar eşimin özellikleri
ama aslan burcuyla da birebir uyuyor valla

aslan erkeği erkeklerde bulunan egonun tavan yapmış halini barındırır. bu kadar kompleksli bi erkek daha görmedim. içi içini yiyen tipler. benden uzak olsunlar.

sadakat nedir bilmeyen kendilerinden baska kimseyi düsünmeyen bencil erkekciklerdir...ilgiyi ve simartilmaya bayilirlar uzak durulmasi gereken erkeklerdir...

benm eşimde aslan erkeği çok gururludur ilk adımı hep benden beklerr ama çok saygılıdır eli açıkdır ana kuzusudur büleee yani
bideee rahatına acayip düşkündürr ama eşinide el bebek gül bebek büyütür... canım ooo benm canımm

benim sözlümde aslan dır bende ikizler ruh eşim diyebiliriz birbirimiz için yalnız diğer arkadaşların yazdıklarına fena halde katılıyorum amaaaaa o kadar değer verir ki sevdiğine ben bile kendime o kadar vermiyorumdur diyebilirim bir kaç özellik dışında (lükse bayılan liderlik vasfı kıskanç sinirli...)mükemmel bir eş olur aslanlar benim sözlümde dışarda herkese aslan hatta ailesine bile ama bana aslancık birtanem benim

bende aslan burcuyumm
herşey iyi güzelde şu gurur olmasaa :44:
neleri es geçtim o gurur yüzünden :/
ayrıca aslan erkekleri daha sert oluyolar diye biliyorum. mecbur kalmadıkça kavga etmeyin aman diyorum

kendilerini beğenmiş oluyolar ben hiç anlaşamıyorum aslan burcuyla...bn de akrepim

sevdiğim kişi aslan burcu ve dediklerinizin hepsi mevcut

peki onu bir konuda ikna etmek veya ağzından laf almak için hangi yöntemleri denemeli? Ben bir başak burcu olarak onun oyunlarına düşmüyorum ama o da beni fazla zorluyor

öncelikle sana başarılar dilemek istiyorum: başta çünkü çok zor olurlar gercekten,çok yakınen tanıyorum kendileriniegoları çok yüksek beğenilme hissi var hep lider olmak gibi vs vs...çok süslü olurlar ayna karşısında senden benden çok zamn harcar inanmazsın bir tel sacını sağamı yatrsın solamı hep gec kalır bıunlarama bu anlattıklarım bile,onlarla eğlenceli şeyler bunlarla bile kendilerini sevdiriyolar iyiliklerini saymakla bitremem herhalde burda dünyanın en mükemmel erkekleri bu burctadr inan sevdiğne son derece tapar ama içinde tutar. kazıkta yese yine sever vazgecmesi çok zordur onun iyi bi dinleyicisi ol yeter ona.. kral gibi görünsede tacını indirdiğinde kedi olur hemen ama ona ulaşılmaz ol sana tavsiyem kolay kadınları sevmiyolar.sevdiği insan için yapmıycağı fedakarlık yoktur. (canı pahasınada olsa) gözüm kapalı evlenirim iyiki tanımışım onu... bence şanslısın iyi değerlendir bol şanslar

ben başak eşim aslannnnn.neler yapıyorum anlatamam.ne cilveler ne fır dönmeler kıpır kıpr bıcır bıcır bişi oldum.bekarkende böyle yapardım dibime düşerdi.ay çok tatlısın ay negüsel kirpiklerin varsenin öyleee...ama biliyomusun ben daha sana güvenemedim ay bilemedim şimdi biras aramı versekkalıyodu böyle..devam etsin sevsin beni pohpohlasın istiyorya ama ayrılma ihtimalimi hep tuttum.peşimde koşması için.bu yüzden ayağıma bile kapanmıştıhey gidim heyyy şimdide yapıyorum ateşli bir gece sonunda yaptıramayacağım şey yokkk..tabi sen bekarsın ne yapman gerekir biraz cilveni ona yapsan birebir acık pohpoh sonra çekk kendini nazlı nazlı bak ozaman yapmayacağı vermiyeceği söz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…