gairp bi çekim oluyor hep aslan la akrepte
keşke akrep burcu olsaydım onlar çok şanslı oluyorlar,vede güçlü
ne desem bilmiyorum ama ben akrebim nişanlım aslan çok sakin sabırlı çileden çıkartıyorum ama gık demiyo valla ama içine atıyo çok düşünceli olsada belli etmiyo tabi sorunlarıda içine atıyo patlıyo birbuçuk senedir beraberiz bi patladı tuttu benden ayrıldı bende hiç tınlamadım sonra hop geri döndü normalde aslanlar çok gururludur ve geri dönmez ama gerçek sevgi olunca değişebiliyo ama biz akrepler için gerçeken zor inat var kıskançlık var umursamaz tavırlar zaten bize hiç gelmez biz ilgi manyagı insanlarız valla yani iki laf etsi die yırtınıyom bilmiyom yol yakınken bi yengeç mi bulsam ufff oda çok mızmız sürekli ilgi bekler amn ne biliym erkek milleti işte burcu ne olursa olsun hepsi aynı
Aslan kadını ve Akrep erkeği ne birlikte ayrı olabilirler. Çok iyi çekim var aramızda fakat çok büyük kavgalarda ediyoruz.Yani nabzı hiç düşmeyen yorucu bir ilişki.Bir de akrep çocuğun oldu mu evlere şenlik.
AKREP KADININA GÖRE ASLAN ERKEĞİ
Aslan erkeğiyle ilişkiniz, kendinizi ona uydurursanız, sürekli olabilir. Bu sizin için kolay olmayacaktır. Çünkü zayıf noktaları hoş görmenize rağmen, ilk defa kendinizden daha güçlü bir insanın etkisine girmekten kaçamayacaksınız. Yine de bu anlaşmayı imzaladıysanız, elleriniz boş kalmayacak, onda çok şey bulacaksınız.
Sizi gerçekten seviyorsa, kalbinin ve bedeninin bütün gücüyle sever. Sizi el üstünde taşıyacak, kendini ayaklarınızın altına atacak, centilmenlik sanatının bütün incelikleriyle şımartacaktır. Cinsel alanda da pek çok isteğiniz gerçekleşecektir, çünkü o çok tutkulu bir erkektir.
En azından boyun eğmek, Aslana köle olmanız demek değildir. Kendini bilen bir Akrep kadını olarak zaten bu durum size uymaz. Hemen onun gücünün biraz abartı olduğunu ve 'kral' maskesinin altında duygulu ve şefkatli bir erkeğin saklandığını fark edeceksiniz. Ara sıra onu okşayın. O zaman Aslanınız bir kediye dönüşür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?