- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
- Konu Sahibi new smiles
doktor da gebe kalana kadar her ay ölçtür, takip et dediyok canım o değere ilaç verilmez. gayet normal, gebe kalınca ölçtürürsün eğer 3-4 olursa ozaman başvurusun dr.a
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktor da gebe kalana kadar her ay ölçtür, takip et dediyok canım o değere ilaç verilmez. gayet normal, gebe kalınca ölçtürürsün eğer 3-4 olursa ozaman başvurusun dr.a
çıkma eğilimindeyse ölçtür tabi ama sen bilirsinsürekli dr. işleri çok sıkıcı :)doktor da gebe kalana kadar her ay ölçtür, takip et dedi
of sorma canım ya, bir ay içinde kaç kez gittim, inan sayısını unuttumçıkma eğilimindeyse ölçtür tabi ama sen bilirsinsürekli dr. işleri çok sıkıcı :)
bilmez miyim canım anne olmak kolay değil :) ama neyse gebe kalıonca rutine biniyor. Allah başka dert vermesinof sorma canım ya, bir ay içinde kaç kez gittim, inan sayısını unuttum
son zamanlarda bütün vaktim hastanede geçiyor
adet olunca tekrar hormon testleri ve vajinal ultrason yapılacak, vajinal kültür alınacak vs.
bıktım valla... uğraşmak istemiyorum artık...
amin...bilmez miyim canım anne olmak kolay değil :) ama neyse gebe kalıonca rutine biniyor. Allah başka dert vermesin
5 tl lik alsan bayağı gider bn şuan ikiz annesiyim ama regl sancılarına birebir ve yine kullanıyorum.internetten hayıt tohumunu araştırırsanız inanılmaz faydasının olduğunu göreceksiniz yıllardır adet sancılarım için hep ağrı kesici kullanırdım şimdi hayıt çayı içiyorum ağrısız adet görüyorum.Rabbim herşeyin şifasını doğada vermiş ama biz bilmiyoruz
Benim ilk ay fsh degerim 9,30 yumurta rezervim sınırda demişti bidaki ay yeniden yatirdim 11,30 çıkmış ve yumurta rezervim geçen aya göre iyi dedi ama fsh degerim yüksek olduğunu söyledi bana tüp bebek yapabilecegimi söyledi bende vakıf Gureba ya gittim hayit otu banada fayda eder miBen kullanmadan önce test yaptırdım cerrahpaşa da değerim 14 tü,1 ay herakşam bir fincan sıcak suya katıp 1 çaykaşığı sıcak suda 2 dk bekletip süzüp içtim.1 ay sonra yaptığım testte 6 çıktı.Bana bi profösör tavsiye etmişti
hayıt otu hormon düzenleyici şayet fshın 10 un üstünde ise kullan bir de protein ağırlıklı beslen yumurtaların kalitesini proteinle beslenme gerçekten etkiliyor.Bence bahçeciye git vakıf gureba da vakit kaybetmeBenim ilk ay fsh degerim 9,30 yumurta rezervim sınırda demişti bidaki ay yeniden yatirdim 11,30 çıkmış ve yumurta rezervim geçen aya göre iyi dedi ama fsh degerim yüksek olduğunu söyledi bana tüp bebek yapabilecegimi söyledi bende vakıf Gureba ya gittim hayit otu banada fayda eder mi
Ben kullanmadan önce test yaptırdım cerrahpaşa da değerim 14 tü,1 ay herakşam bir fincan sıcak suya katıp 1 çaykaşığı sıcak suda 2 dk bekletip süzüp içtim.1 ay sonra yaptığım testte 6 çıktı.Bana bi profösör tavsiye etmişti
Ben kullanmadan önce test yaptırdım cerrahpaşa da değerim 14 tü,1 ay herakşam bir fincan sıcak suya katıp 1 çaykaşığı sıcak suda 2 dk bekletip süzüp içtim.1 ay sonra yaptığım testte 6 çıktı.Bana bi profösör tavsiye etmişti