Aslan Burcu 24 Temmuz - 23 Ağustos Aslan ve Koç

elmali_turtam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2008
150
1
96
39
İstanbul
Bir Koç kadını olarak, Aslan erkeğiyle dünyanız tersine dönecek ve ölümüne aşık olacaksınız. Pratikte hiçbir erkek size, Aslan kadar uyumlu değildir. O romantik bir aşıktır ve yüce gönüllüdür. Kimse size kadın olma duygusunu bu kadar yoğun yaşatamaz.
Bu ilişkide iki güçlü, aktif ve gururlu kişilik karşı karşıya gelir. Dahası, Aslan erkeği rüyalrının kadınını hemen keşfeder ve bir daha onun peşini bırakmaz. Sonra da hiç duraksamadan sevginizi büyük coşkulara sürükler. Ruh ve bedeninizi bir mutluluk ve hazla keşfedebilmeniz için önünüzdeki tüm engelleri kaldırır.
Özeleştiri yeteneğine sahip olmasına rağmen, başkalarının onu eleştirmesini çok zor hazmeder.

arkadaşalr aranızda aslan eşi olan var mı varsa nelerden hoşlanır bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler :)

tam bir koç aslan çiftiyiz yapiştı yakama bırakmıyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

eğer bir koç olarak aslanla çıkarsan hayatında yapacağın en güzel şeyi yapmış olursun
benim çıktığım çoğu erkek koç burcuydu

bir koç bayanı olarak hemen bir aslan bulmalıyım o zaman... :)
zaten sevgilimden yeni ayrıldım... oğlaktı ...

bir koç bayanı olarak hemen bir aslan bulmalıyım o zaman... :)
zaten sevgilimden yeni ayrıldım... oğlaktı ...

yanlış anlama oğlakla koç ta çok iyi anlaşır bak anlaşmışsınız gerçi ayrılmışsınız ama belki gene barışırsınız belli olmazz
ama koçun hareketliliğini en iyi aslan anlıyor,değişikliği seversiniz siz koçlar,uzun boylu geniş omuzlu çok yakışıklı erkeklerdir (okan bayülgen hariççççççççç) kaydirigubbakcemile3

biz çok iyi anlaşıyorduk zaten canım da... eşşeklik yaptı o
2 ay oldu ayrılalı henüz ; bakalım ...

ama benim ihtiaycım olan sevgiyi bana gösterecek bir aslana ihtiyacım var sanırım kaydirigubbakcemile3

bu arada okan bayülgeni de hiç sevmem ... Çok üzgünüm çoook

Ben koç burcuyum nişanlım aslan burcu gerçekten yazılanların hepsi doğru enerjik bir ilşkimz var. bu arada koç erkeği dediğiniz kadar zor mu ya:))) Koç bayanı olarak bzi zor deiliz ama erkekleri blemem::))))))))

koc kadinida zordur tabiki iyi yonleri fazla....benim esimde aslan burcu inanin dogru bir tesbit bu....istisnalari bilemem...kendi adima uyumluyuz....ben sinirli bir ates kadiniyim oda alttan alan....arada tabiii....yani idare ediyoruz....

ben aslan eşim koç.
biz çok güzel anlaşıyoruz birbirimizi çok iyi anlıyoruz.hiçbir şey söylemeden bile anlaşabiliyoruz.karşıma çıkan ilk koçtu.oyüzden genel bir bilgi veremem ama hiç zor birisi değil.sadece biraz inat ve dağınık
koç kadın aslan erkeği bilemem ama bizim uyumumuz gayet güzel.memnunum hayatımdan

Koç burcu erkekleri çabuk sıkıldığı için zor görünümlüdürler.Aslan erkeği kadar kendilerine güvenleri tamdır.
Aslan burcu erkekleri maceracı ve zor bir ilişki isterler,şaşırtmaktan hoşlanırlar.=)

ben okan bayülgen'i seviyorum

ben aslan nişanlım koç anlasıyoruzz bazen kıyametler kopuyor ardından karsılıklı özürle toparlıyorux durumu

Ben aslanım asik oldugum adam koç ...cok isterdim sevgilim olsun...bizde anlaşıyoruz saatlerce sıkılmadan konuşuyoruz ama olmadı iste..acaba koç erkeği kendine asik birini unuturmu yoksa aklında olurmuyum((

tam bir koç burcu olan erkek ark. beni kalp hastası yaptı yapıcak daha ne söyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…