Aslanpençesi ve Hayıt

gunesinkizi75

Anemon
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2008
158
5
118
İzmir
Selam Arkadaşlar,

Bebek sahibi olmak istiyoruz yalnız doğum kontrol hapını bıraktığımdan beri ve doktorumun söylediği gibi yaş faktörü de var tabi (35 yaşındayım) adetim ilk aylarda düzenli gelse de Mayıstan beri adet görmüyorum. Değişik almanca dilde forumlarda araştırdım ve aslanpençesi ve hayıt kürleri adet ve hormon düzenleyici olarak çok yararlımış. Ibrahim Saraçoglu da zaten aslanpençesini kür olarak öneriyor.

Sizlerden bu kürleri deneyen var mı? Ayrıca aynı durumda olup doktorunuz size hangi ilaçlardan yazdı ve adet o ilaçtan kaç gün sonra geldi?

Paylaşırsanız sevinirim.

İyi günler...Adetiniz geciktiği için mutlaka doktora gitmelisiniz..Size hormon testi yapacaktır..Ona göre ilaç verecektir..Civan perçemi ve hayıt otu adet düzensizliklerinde işe yarıyor ama ilk önce doktorunuza gisin derim...Kistiniz, hormon düzensizliğiniz olabilir. Buda bebek sahibi olmanızı geciktirir. Doktor takibinde olun derim. Adet söktürücü ilacı gerekirse doktorunuz verecektir...

Merhaba gunesinkizi, ben yaklaşım 1 haftadır hayıt tohumu çayı içiyorum. Aslanpençesini duymamıştım. Prolaktin seviyem 36 , hormonları dengelediğini duymuştum hayıtın.

Adet söktürücü de Farlutal kullanmıştım,

merhaba albeyaz cevabın için teşekkür ederim. doktora gittim rahim temiz kist falan da yok sadece hormonal kontraseptif sonrası ve yaş gereği hormon dengem bozulmuş olabileceğini ve bana 5 gün kullanmam gereken bir adet söktürücü verdi. kullandım bitti ve şu an ara dara adet belirtileri olsa bile daha adet görmedim. ben bir de alternatif tıpa da çok inandığım için bitkisel ne varsa onları da ek olarak denemekte faydası olduğunu düşünüyorum o yüzden bu otları

merhaba smallangel, hayıt tohumunu nerden temin ettin? eczaneden mi?

Aktarlarda oluyor canım, oralardan alabilirsin, bir tatlı kaşığı kaynamakta olan suyun içine atıp 10-15 dk bekletip içiyorum bende. Bakalım yeni başladım ama bende inanıyorum faydasına. Hormonları dengelediğini özellikle de prolaktin seviyesini dengelediğini okumuştum. İnşallah şifanı bulursun. Birde tabi dr kontrolü çok önemli, ihmal etme derim bende. Birde bende adet söktürücü kullandım ama 2 gün gecikmeli geldi yine. Yarın dr kontrolüm var bakalım dra söyleyeceğim.

teşekkür ederim smallangel, bende nerdeyse o adet söktürücü hapın bitmesi 1 haftayı bulacak. doktor bana 10 güne kadar bulabilir demişti ama bende artık o adet sancısı gibi his de yok, şaşkın kaldım vallahi. daha önce de doğum kontrol hapı kullanıp bıraktığımda hep düzenli gelmişti ilk kez böyel oldu, çok endişeliyim. doktorum çok iyi bakalım bu haftasonuna doğru hala gelmiyorsa adet o zaman yeniden arayacağım. otları da deneyeceğim. umarm senin için de herşey istediğin gibi olur canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…