Aslı Enver ve Birkan Sokullu Boşandı

aabbcc1122

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
636
243
23
Üç yıl önce muhteşem bir düğünle evlenen oyuncu Aslı Enver ve kendisi gibi oyuncu olan eşi Birkan Sokullu boşandı.
31015974.jpg

İşte çiftin avukatları aracılığıyla yaptığı açıklama:

Müvekkilim aslı enver ve Birkan Sokullu bir araya gelerek, 13.07.2012 de başlayan evliliklerini anlaşarak sonlandırma kararı almışlardır.Hayatlarının bundan sonraki bölümüne arkadaş kalarak devam etmek isteyen tarafların, saygı çerçevesinde başlayan birliktelikleri aynı şekilde sona ermiştir.Konunun hassasiyeti dikkate alınarak,bu konuda çıkacak haberlere özen gösterilmesini; taraflar adına önemle rica ediyorum.
31016573.jpg

önce keremcem seda güven simdi bunlar ki iki ciftide cok begeniyordum cok tatlilardi..bence yazik oldu :KK43::KK12:

Aaaaaaa inanmıyorum:KK62: keremcem de bosandı.cok begeniyordum bu iki çifti.evlenmesin bence ünlüler.ne de olsa boşaniyorlar.aile kurumunu zedeliyorlar.ay çok sinirlendim.hiç birbirinizi alttan alnyin zaten,hemen boşanın!!!:KK62:

keremcem dokuz aya bosandı.. bunlar hangi ara cicim aylarını geciyor da hangi ara tartısıp bosanma kararı alıyorlar merak ediyorum. hic mi sabırları dayanma gücleri yok. ki aslı enveri cok severim cok guzeldi magazinden uzak mutlu bir evliliği var derdim örnek bir ünlüydü gözümde gerci hala cok begeniyorum o ayrı insallah barısırlar

Birkan Sokullu ile Aslı Enver, 3 yıllık evliliklerini dün tek celsede bitirmişti. Boşanma sonuçlanır sonuçlanmaz Birkan Sokullu, Enver'i hemen takipten çıkardı ve onunla ve onu hatırlatan tüm fotoğrafları sildi. Aslı Enver ise tam tersi eşini takipten çıkardı ama fotoğraflarını silmedi.

Çiftin karakter farklılıkları yüzünden yollarını ayırdığı konuşuluyor. Uçankuş TV'de ekrana gelen Gündem Kanatlarımızın Altında programında yayınlanan habere göre hakkında ihanet iddiası ortaya atılsa da aslında Sokullu evde playstation oynayarak, pizza oynayarak ve kalan zamanında ise uyuyarak vakit geçirmeyi severken, Aslı Enver ise daha dışa dönük bir hayatı seviyordu. Birkan Sokullu'nun daha önce evlilik planları yaptığı oyuncu İpek Yaylacıoğlu'yla ilişkisinin de asosyal kişiliğinden dolayı bittiği öne sürüldü.

uçankuş -birsen altuntaş

Hemen bir kavgada bosanacagini sanmiyorum kimsenin kolay mi bosanmak kim bilir ne yasadilar surduremeyip bosandilar Allah yollarini acik etsin

Hep yargılamayayım diyorum, herkesin boşanmaya haklı bir sebebi vardır diyorum ama niye evliliği devam ettirebilen ünlü göremiyorum?

Birbirlerine yakıştırdığım çiftlerden birisi daha boşandı yazık üzüldüm doğrusu.

Demek ki ayrı dünyaların insanlarıymışlar , aşkta onları kurtarmamış,akbank reklam sloganı gibi oldu;)
Birkan Sokullu ile Aslı Enver, 3 yıllık evliliklerini dün tek celsede bitirmişti. Boşanma sonuçlanır sonuçlanmaz Birkan Sokullu, Enver'i hemen takipten çıkardı ve onunla ve onu hatırlatan tüm fotoğrafları sildi. Aslı Enver ise tam tersi eşini takipten çıkardı ama fotoğraflarını silmedi.

Çiftin karakter farklılıkları yüzünden yollarını ayırdığı konuşuluyor. Uçankuş TV'de ekrana gelen Gündem Kanatlarımızın Altında programında yayınlanan habere göre hakkında ihanet iddiası ortaya atılsa da aslında Sokullu evde playstation oynayarak, pizza oynayarak ve kalan zamanında ise uyuyarak vakit geçirmeyi severken, Aslı Enver ise daha dışa dönük bir hayatı seviyordu. Birkan Sokullu'nun daha önce evlilik planları yaptığı oyuncu İpek Yaylacıoğlu'yla ilişkisinin de asosyal kişiliğinden dolayı bittiği öne sürüldü.

uçankuş -birsen altuntaş

Keremcem de boşanmış ben ona şaşirdim.
Romantik evlilik teklifi babaanne yadigari yüzük vermeler falan vardı onlarda.

Back
X