Aslıhan 20 bin Euro'ya çanta aldı, banka Arda'yı aradı!

kısacası;
arda bu kızı bulduğu için zevksiz,
kız da bu çantayı aldığı için zevksiz
arda bu gidişle bu kızı bırakır
artık kız da, geceleri çantaya sarılır yatar

Görgüsüzlük artık. Tamam al tak zenginsen babanın kartıyla al. Sevgiline niye böyle bişey için minnet edicen ki.

Bu kızlar çok fena erkekler de kendilerini kullandırtıyor. Ne diyeyim ki..

Bu kız arda nın ocağına incir ağacı diker ahanda buraya yazdım :KK53:

Görgüsüzlük artık. Tamam al tak zenginsen babanın kartıyla al. Sevgiline niye böyle bişey için minnet edicen ki.

Eee Ardanin pesinde ta nerelere gitmis bi karsiligi olacak. Hem Arda karsiligini aliyor hem de bunlar. Tamamen igrenc gercekten..

Eee Ardanin pesinde ta nerelere gitmis bi karsiligi olacak. Hem Arda karsiligini aliyor hem de bunlar. Tamamen igrenc gercekten..

Arda ne karşılığı alıyor ki? saf erkekler ya pipisinin derdine neler çekiyolR. Düzenli sevişecek kadın bulmak bu kadar pahalı değil. Biri ardayı uyarsn :)

Arda ne karşılığı alıyor ki? saf erkekler ya pipisinin derdine neler çekiyolR. Düzenli sevişecek kadın bulmak bu kadar pahalı değil. Biri ardayı uyarsn :)

Aynen ben de sasiriyorum. Orda bulamiyor mu? Ki eminin orda daha guzelini bulur ama iste dil falan bilmiyo herhalde :-)

Ya ben zenginlikten ölsem, oda oda dolu paralarim olsa, gidip de bi cantaya 70 milyar vermem ya bu nasil bi kafa gercekten o cantanin maliyeti ne kadar olabilir allahaskina.
Gerci sevgilisinin parasiymis harcamasi tatli gelmistir :KK45:

Ayıp ya. Ben henüz yeni mezunum daha işe giremedim, eşim çok rahat olmasına rağmen parasını harcarken asla bu kadar sorumsuz davranamam. Kaliteli bir şey almak isteyebilirsin ama başkasının parasıyla bu kadar gösteriş yapmaya kalkarsan şık değil gösteriş budalası olursun. Kendi paranla ne yaparsan yaparsın ama başkasının kazancını böyle sorumsuzca harcamak ayıp.
Ben Arda Turan'ın yerinde olsam böyle gösteriş budalası bir kadını yanımda gezdirmezdim.

Bunlar zaten ayrilir..
Kiz ne koparsam kardir diyip abanmis kredi kartina:KK53:
Cantayida hic begenmedim..

Back
X