Aslında ailem yokmuş.

İnsanları niye bu kadar abarttığınızı anlamadım.

Kendi hayatınızla/işinizle/telaşlarınızla meşgul olsanız başkalarının yaptıkları umrunuzda olmaz.
İlk iş kpss çalışıp memur olup ilk fırsatta uzağa yazmak olucak hepsinin yüzüne gülüp bir anda bırakıvercem götgibi görsünler... Piş iş birlikçi.... Eşimi de memur olduğum ilk gün boşayacam beni ağladığımda duvar gibi oturup beni izlemek nasıl olur görsün baklım....

Eşim de dahil hepsi beni aptal yerine koydu yeterince... Ben ağladığımda umurlarında olmadı taş gibi robot gibi oturdu şimdi sıra bende duvar gibi oturmak neymiş göstericem ben hepsine... Allah bana rızk kapısını açsın da hele ilk fırsatta eşimi kapının önüne atıcam ailemle aram çok iyi onlarla sorun yok.... Eşim ve ailesi bana yaptıklarını ödeticem onlara...

İnsanları niye bu kadar abarttığınızı anlamadım.

Kendi hayatınızla/işinizle/telaşlarınızla meşgul olsanız başkalarının yaptıkları umrunuzda olmaz.
Asıl kayınvalidem iki yüzlü fesat insanların yanında güler yüzlü mutfakta laf sokuyor o zaman onun canını okumakla iyi ettim. Onlar yüzünden ben hastalar oldum oğlu da gördü dünya kaç bucak hepsine göstericem hepsine bağırayım da sonra ben sinirliyim ne yapayım beni de böyle idare edin deyin bakalım oyun öyle oynanmaz böyle oynanır. Madem oğluyla evliyim şimdilik evlilik bitene kadar herkesin canını okuyorum...

Yaşınız kaç, çok mu küçük evlendiniz
Hayır ama demek ki saf mışım meğer sem amacı kayınvalidemin amacı bizim aramızı bozmak bizi mutsuz etmekmiş hem kıskanç hem fesat hem sinsi hem içten pazarlıklı Allaha versin hesabını. Ben hesaplaştım. Hemen eleştirdiysek ne olmuş diyerek kıvırdı. Gelin de şaka yaptım diyerek kıvırdı. İstediği maskeyi taksın bu iki kişi bir gün herkes öğrenecek... Kanıtlarım her türlü bana yaptıklarını Allah hesap sormayacaklar mı sanıyorlar.... İkisini de yüzleştim ikisi de kıvırdı onlara hiç güvenmiyorum. Ahiretten kaçamazlar Allahtan kaçamazlar. Bana ve eşime çektirdiklerini elbet bir gün onlarda yaşayacak.... Benim gibi saf iyi niyetli insanı kullandılar. Saf olabilirim ama aptal değilim artık.... Herkes her şeyi bilerek yaptı....

Back
X