• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aslında gelmek istemiyorlar mi?

Naberr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
5.008
5.205
198
Merhaba kizlar bu ay baska bir eve tasinacaz ayin 15 20sine kadar tasinmamiz lazim ve 8inden sonra baslayabiliriz neyse annemle telefonla konusurken biz yardima geliriz demisti bir hafta once falan dun evi tuttuk tasinma kesinlesti ilk basta geliriz dediler sonra 15inde dugun var yemekli isim yazdirdik mecbur gitmemiz lazim dediler 15ine kadar tasinacaz zaten dedim he tamam ozaman dediler ondan sonra babam kus besliyor kumeste kac gun surer tasinma yem verecek kimse yok dedi bende 3 4 gun surer maksimum dedim iyi bakalim birseyler yapmaya calisacam olmazsa annenle kardesin gelir dedi neyse tamam dedim
bugun de aradi annem arabanin bi kayisi varmis onun degismesi lazimmis dedi bizi gittiginiz yerden donerken alin dedi (sehir disina cikiyoruz 8inde donecez) tamam dedim yine esimde otomotivle alakali bir bolumden mezun ben bile anlamiyorum o kayisin degisecegini motorun icinde o kayis nasil anlamislar dedi dunde piknige gitmisler arabayla bugun boyle oldu gelmek istemiyorlar işte 2 gunde birsuru bahane dedi sizce de oyle mi

gelmesinler boşverin bence.bizde ev taşıdık iki kişi zor oluyor ama kimsenin de nazını çekmemiş olursunuz.gelmeye niyetleri yok gibi geldi.

Bende bilemedim ama 1 hafta once kendi teklif etti
Bir sürü bahane sıralamislar baksaniza. Bosverin kendiniz şimdiden yavaş yavaş toplayın. Ben de bu ayın sonuna tasiniyorum. Bebek de var bir de. Ama kimse karışmasın ben kendim yavaş yavaş toplanirim dedim. Sadece gideceğim evi tenizletmek için birini ayarladım. Onunla beraber gidip mutfak dolaplarıni önden yerlestirecegim. O ara KV gelip bebekle ilgilenecek. Başka başka insanlar karışınca benim düzenin bozuluyor, kafam karışıyor. Kendim kafamda bir plan yapıp ona göre gideceğim.

Yardımdan kastınız eşyaları toparlamak değil mi?
Taşıma işlemini zaten firma yapacaktır.
Oturun eşinizle yavaş yavaş yapın.. Sürekli bahane bulmuş, ne yapabilirsiniz ki..

gelmesinler boşverin bence.bizde ev taşıdık iki kişi zor oluyor ama kimsenin de nazını çekmemiş olursunuz.gelmeye niyetleri yok gibi geldi.
Tek basima ev tasimak cok gozumu korkutuyor onlar da teklif edince sevinmistim

Yardımdan kastınız eşyaları toparlamak değil mi?
Taşıma işlemini zaten firma yapacaktır.
Oturun eşinizle yavaş yavaş yapın.. Sürekli bahane bulmuş, ne yapabilirsiniz ki..
Esyalari sirket taşıyacak ama o evin temizliği esyalarin yerlesmesi falan yardimdan kastim

gelmesinler üstünde durmayın birden fazla kişi olunca ev yerleştirme zulume dönüşüyor yavaş yavaş kendiniz yerleştirin kafanız rahat olsun 2 kez ev taşıdım ilkinde annem kayınvalidem geldi her kafadan bir ses çıkıyordu çok can sıkıcı olmuştu ikincide kimseye birşey söylemeden taşındık 1 haftada ev pırıl pırıl yerleşmişti

Bende eşiniz gibi düşündüm ilk başta belki teklif edelim kabul etmez diye düşünüp siz kabul edince de gelmemek için bahane üretilmiş gibi geldi bana da.

Tek basima ev tasimak cok gozumu korkutuyor onlar da teklif edince sevinmistim
anladığıma göre vazgeçmişler ama bence korkmayın imkan varsa birini ayarlayın temizletin bakın ben dubleks eve taşındım.biraz sıkıntı çeksenizde herşey yoluna girer:KK51:gönülsüz gelip yardım etmelerinden iyidiro_Oyardım etmeye niyetli olan insan bin dereden su getirmez.

gelmesinler üstünde durmayın birden fazla kişi olunca ev yerleştirme zulume dönüşüyor yavaş yavaş kendiniz yerleştirin kafanız rahat olsun 2 kez ev taşıdım ilkinde annem kayınvalidem geldi her kafadan bir ses çıkıyordu çok can sıkıcı olmuştu ikincide kimseye birşey söylemeden taşındık 1 haftada ev pırıl pırıl yerleşmişti

Bende eşiniz gibi düşündüm ilk başta belki teklif edelim kabul etmez diye düşünüp siz kabul edince de gelmemek için bahane üretilmiş gibi geldi bana da.
Ilk defa tek basima ev tasiyacam o yuzden biraz korktum

anladığıma göre vazgeçmişler ama bence korkmayın imkan varsa birini ayarlayın temizletin bakın ben dubleks eve taşındım.biraz sıkıntı çeksenizde herşey yoluna girer:KK51:gönülsüz gelip yardım etmelerinden iyidir benceo_Oyardım etmeye niyetli olan insan bin dereden su getirmez bence.
Bir de birhun once piknige gidip ertesi gun araba bozulmasi

Ilk defa tek basima ev tasiyacam o yuzden biraz korktum
hiiç birşey olmaz sen ilk önce yatak odasını yerleştirmek istersin biri ordan der yoook mutfak yerleşecek ama tabaklar şuraya bardaklar buraya olacak :sinirli: o evde sen oturucaksın en rahat kullanacağın şekilde evi yerleştir. taşındığın gün sadece yatacağınız yeri ayarla akşam yemeğini dışardan söyle sabah sakin sakin halledersin hiç korkacak birşey yok

Bence de gelmek istemiyorlar gibi duruyor o kadar bahaneyle gelmek isteseler söylemezler bunalrı diye düşünüyorum

Back
X