• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aslında gelmek istemiyorlar mi?

Valla iyi olurdu ben tecrubesizim :)
Her odayı ayrı ayrı kolile canım üstüne yazarsın ne olduğunu taşınınca hangi odanınsa o odaya koyarsın. Ben kıyafetleri hep vakumlu poşetle çektim küçülttüm hurçladım çok iyi oldu yeni ev yeni ortam ohh mis kafana göre yeniden düzenlersin haa iş yaparken aç müziğide çabuk biter. Allah kimseye muhtaç etmesin

Her odayı ayrı ayrı kolile canım üstüne yazarsın ne olduğunu taşınınca hangi odanınsa o odaya koyarsın. Ben kıyafetleri hep vakumlu poşetle çektim küçülttüm hurçladım çok iyi oldu yeni ev yeni ortam ohh mis kafana göre yeniden düzenlersin haa iş yaparken aç müziğide çabuk biter. Allah kimseye muhtaç etmesin
Koli bulmakta sıkıntı ya 4 5 liraya satiyolar marketlerden isteyecem

3 yaşında oğlumla tek başıma toplandım ve yerleştim. Neden yapamayasınız? Gelmek isteyen siz çağırmadan gelir zaten.

Merhaba kizlar bu ay baska bir eve tasinacaz ayin 15 20sine kadar tasinmamiz lazim ve 8inden sonra baslayabiliriz neyse annemle telefonla konusurken biz yardima geliriz demisti bir hafta once falan dun evi tuttuk tasinma kesinlesti ilk basta geliriz dediler sonra 15inde dugun var yemekli isim yazdirdik mecbur gitmemiz lazim dediler 15ine kadar tasinacaz zaten dedim he tamam ozaman dediler ondan sonra babam kus besliyor kumeste kac gun surer tasinma yem verecek kimse yok dedi bende 3 4 gun surer maksimum dedim iyi bakalim birseyler yapmaya calisacam olmazsa annenle kardesin gelir dedi neyse tamam dedim
bugun de aradi annem arabanin bi kayisi varmis onun degismesi lazimmis dedi bizi gittiginiz yerden donerken alin dedi (sehir disina cikiyoruz 8inde donecez) tamam dedim yine esimde otomotivle alakali bir bolumden mezun ben bile anlamiyorum o kayisin degisecegini motorun icinde o kayis nasil anlamislar dedi dunde piknige gitmisler arabayla bugun boyle oldu gelmek istemiyorlar işte 2 gunde birsuru bahane dedi sizce de oyle mi
Naz yaptiklari kesin. Bidaa tasinmayla alakali bisy demeyin. Benm annem bana iki cocukla nasil olcak diye yakinnca ben yaparm nolcak modundayim

Valla millete,anne baba bile olsa, minnet et -yedir içir- gezdir - getir götür, uğraşacağıma 2 kadın tutar evibtemizletirim , yavaş yavasta yerleşirim. 5 kez taşındım sadece birinde aileler yardım etti inan daha çok yoruldum onlara hizmet etmekten.

Triger kayisidir o. Kisa mesafe gidersin ama uzun yola gidilecekse belirli kilometrelerde degisiyordu sanirim, aklimda oyle kalmis.
Kendiniz yapabilirsiniz, temizlikci tutarsiniz cok zorlanirsaniz.

4 kez taşındım. En sonuncusunda 7,5 aylık hamileydim. Üstelik paramız olmadığı için taşıma şirketi de tutamamıştık.
Merak etmeyin bir şey olmuyor. Etrafa minnet edeceğinize kendi tırnağınızla kaşının.
O kadar büyütmeyin. Gelmek için teklifte bulunmuşlar sonradan vazgeçmişler. Bunu dert edip kendinizi yıpratmayın.
Allahın izniyle altından kalkarsınız.

Gelmek istemiyorlar belli . Bence siz boşverin şuan ben taşınacak olsam ki biz tayinli çalışıyoruz kimseyi çağırmam kendi kafama düzene göre yaparım sende öyle yap

Ben de triger kayışını yazmaya geldim.
Pek anlaşılmayacak bir şey değil, eşiniz neden öyle dedi ki.
Uzun yola çıkılmaz öyle.

Bahane mi bilemedim de üst üste gelmiş biraz.
Durum varsa yardımcı ayarlayın veya taşıma şirketi eşyaları da toplasın, iki katı oluyor fiyat tabii.
Çocuk yoksa halledersiniz siz de aslında.

Merhaba kizlar bu ay baska bir eve tasinacaz ayin 15 20sine kadar tasinmamiz lazim ve 8inden sonra baslayabiliriz neyse annemle telefonla konusurken biz yardima geliriz demisti bir hafta once falan dun evi tuttuk tasinma kesinlesti ilk basta geliriz dediler sonra 15inde dugun var yemekli isim yazdirdik mecbur gitmemiz lazim dediler 15ine kadar tasinacaz zaten dedim he tamam ozaman dediler ondan sonra babam kus besliyor kumeste kac gun surer tasinma yem verecek kimse yok dedi bende 3 4 gun surer maksimum dedim iyi bakalim birseyler yapmaya calisacam olmazsa annenle kardesin gelir dedi neyse tamam dedim
bugun de aradi annem arabanin bi kayisi varmis onun degismesi lazimmis dedi bizi gittiginiz yerden donerken alin dedi (sehir disina cikiyoruz 8inde donecez) tamam dedim yine esimde otomotivle alakali bir bolumden mezun ben bile anlamiyorum o kayisin degisecegini motorun icinde o kayis nasil anlamislar dedi dunde piknige gitmisler arabayla bugun boyle oldu gelmek istemiyorlar işte 2 gunde birsuru bahane dedi sizce de oyle mi
Farz et ki istemiyorlar zorlama..Alinma da ...tek basina yerles cok mu zor ben 1 sene once 1.5 yasinda ikizlerle tasindim ..3Gun sonra 3senedir oturuyormusum gibiydi..Gece uyumadim yerlestim..Zaten mutfak cok onemli..
Evlilik sonrasi cocuk ve bu tip islerde artik sorumluluk alinir yardim yardim diye ugrasmak niye ki saglikliysaniz ayrica annen senin duzenini bilemez ki..

Back
X