Aslında İçmediğinde İyi Bir İnsandır.

Aslinda onun en iyi ilaci babandan ayri bir hayat..asil sebep baban..psikiyatri sadece yara bandi..asil yarasi sevgisizlik..

Zor bir durum..yasamayan bilmez..maalesef bizim gibiler cocukluk nedir bilmeden anne oluyoruz,baba oluyoruz..bu böyle devam ederse annen iyilesmez,kötülesir..sen de hayatini kurmadan buna annenle birlikte bi cözüm bulun..

Hep söyle düsünürüm..annem bi gün ölse nasil pisman olurum..bi gün bile görmeden gitti diye..
Ben zaten annemi iyi yaşatmak istiyorum bana kalsa ben üniversite son sınıfta evlenip düzenimi kurmak istiyorum sonra annemi yakınıma alabilirim.Ama annemle babam kaç kere boşanacak oldular kopamadılar ki babam böyle olmasının temelinde de babaanem yatıyor. Babamın da içki tedavisi görmesi gerekiyor ama o da beyinde bitiyor diyor kendimi 4 duvar arasında sıkışmış hissediyorum.

20 yaşındayım 2 yıl sonra okulum bitiyor liseden meslek sahibiyim anı defteri yapıp satıyorum şimdi de çalışabilirim ama kardeşim evlenip gidince annem bi başına kalacak o zaman ne yapar ki bunu düşüyorum bu fikir de cazip gelmiyor.
Ne güzel bişeyler için çabaladığınızı görüyorum. Şu an kardeşinizin evliliğine kadar düşünmeyin ama daha çok küçük zaten hayatın ne getireceği belli olmaz. Littlemother güzel demiş annenizin ilacı kesinlikle babanızdan ayrı bir hayat.

Ne güzel bişeyler için çabaladığınızı görüyorum. Şu an kardeşinizin evliliğine kadar düşünmeyin ama daha çok küçük zaten hayatın ne getireceği belli olmaz. Littlemother güzel demiş annenizin ilacı kesinlikle babanızdan ayrı bir hayat.
Daha çok ama sonunda bi başına kalacak ve annemi bi başına bırakmak istemiyorum. Babam da kolay kolay annemi bırakamaz. Tek bildiğim şey kendimi çaresiz hissettiğim.

Ben zaten annemi iyi yaşatmak istiyorum bana kalsa ben üniversite son sınıfta evlenip düzenimi kurmak istiyorum sonra annemi yakınıma alabilirim.Ama annemle babam kaç kere boşanacak oldular kopamadılar ki babam böyle olmasının temelinde de babaanem yatıyor. Babamın da içki tedavisi görmesi gerekiyor ama o da beyinde bitiyor diyor kendimi 4 duvar arasında sıkışmış hissediyorum.

Bu yasta bunlarla ugrasiyorsun iste..sana da yazik ama o da annen netice de..sakin erken evlilik hatasina düsme..okulunu bitir,meslegine basla,ayaklarinin üstünde dur..yagmurdan kacarken doluya tutulma ihtimalin yüksek cünkü..

Bi sakin evlenince annemle yasarim deme..bu ikinci depresyon olabilir onun icin..onun kendisine ayri bi hayat kurmasi gerekiyor..

Daha çok ama sonunda bi başına kalacak ve annemi bi başına bırakmak istemiyorum. Babam da kolay kolay annemi bırakamaz. Tek bildiğim şey kendimi çaresiz hissettiğim.
Bu durumu tam olarak çok çok iyi biliyorum. O zaman babanızı alkol tedavisi için ikna etmek kalıyor geriye başaramaz mısınız çok ısrarcı olsanız ?

Ben babanızın probleminin alkol olduğunu düşünmüyorum.

Yani içmese iyi bir insan diye birşey yok. Tam tersi, içtiği zaman içindeki gerçek karakteri ortaya çıkıyor bence...

Sizin yapabileceğiniz şey, okulu bitirip annenize ve kardeşimize sahip çıkmak. Evlenseniz de elinizi üzerlerinden çekmezsiniz. Kardeşiniz zaten 10-15 sene sonra hayatını kurmuş olur. O zamana kadar idare edersiniz bir şekilde...

Anaaaa bende kendi kendime konusuyom, hatta grup bile yapiyom :) depresyondayım da haberim mi yok nedir ?

Annemi psikologa götürüyorum.Anneannem ölünce dedem iyice huysuz oldu huzurevinde kalıyor anneme bakmaz.Annem tek başına da yapamaz. Anneme tek yapabildiğim şey psikatriye götürmek elimden başka birşey gelmiyor.

Psikolog mu yoksa psikiyatri mi? İkisi de birbirinden farklı.

Bence babanı da goturmelisin. BAbant da normal değil.

Kaç yaşındasin?

Sen de çalış elin ekmek tutsun sonra evlen annen de boşansın yanına al. Hep kadınlar mı kv ye bakacak. Seni annenle kabul edecek bir eş bulursun.

annenle baban boşanmaz bence
sen kendini kurtarmaya bak
annen çalışmamış olsa bile boşanmak istese anneannen ölünce dedenin yanına giderdi
dedenin maaşı var galiba
huzurevleri maaşı olanları alıyor diye biliyorum

Back
X