Aslında kötü bir insan değildim ben ...

sepetsepetyumurta

Bırakın Parlicaaam:)
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.414
30
643
Ankara
Şehir dışında okuyorum . Bu yıl 3.yılım . Çok sevdiğim güvendiğim sınıf arkadaşlarımla aynı eve çıktım . Ahlaki kurallara çok önem verdiğim için ev arkadaşlarımla aram bozuldu .

2.dönem başka bir yer bulacağım kendime . Okuduğum şehir küçücük bir şehir . Şükürler olsun Ankara'ya yakın . Ailem , arkadaşlarım , dostlarım Ankara'da ve okuduğum şehirde kimsem yok ..

Sevgilim dışında . Sorun da bu aslında. Ev arkadaşlarımla aram bozulunca sevgilime daha sıkı bağlandım . İkimizde aynı şehirde okuyor , Ankara'da yaşıyoruz . Ama Ankara'da benden dolayı pek

görüşme fırsatımız olmuyor , arkadaşlarıma zaman ayırmak istiyorum çünkü ... Buraya kadar normal . Konu şu ; bazen beni kırdığında , kızdırdığında ayrılmayı düşünüyorum . Ankara'da olduğumda

sorun yok ama tekrar okul dönemi başlayınca yapayalnız kalacağımdan korkuyor , ayrılmaktan vazgeçiyorum . Ben bugüne kadar ayaklarımın üzerinde durdum hep . Beni bu kadar seven , benim

de gerçekten değer verdiğim , sevdiğim bu adamı yalnızlığıma ortak etmek istemiyorum . Ben kötü bir insan mıyım ? Bu gel gitlerim normal mi ?

Bende onlar kadar kaypak mı oldum ? Eleştirdiklerimin uygulayıcısı olmamalıydım :(

Samimi bir arkadaşımın sevgilisi aynı siz gibiydi..
Kız 4 sene boyunca çocukla arkadaş oldu dost oldu sevgili oldu...
Tam çocuk kız tamamen benim oldu bak kimseyle görüşmüyor deyip kıza sarıldığında kız onu terketti okul bittiğinde..
Kim kimi kullandı hala anladım..
Böyle olmayın sizde ha..

Son düzenleme:
Canım seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı şeyi bende yaşadım desem yerii..

Bundan 2 sene önce arkadaşlarım sürekli dışarlar da gezip dolaşıyorlardı ailem ve sevdiğim kişi olar kadar gezmeme izin vermediklerinden dolayı ben dısta kalıyordum. Ve sonra aram açıldı falan filan suan hiçbiri ile görüşmüyorum.

Sevdiğin insan her zaman daha önemli olmalı daha ön planda olmalı ( eğer ciddi düşünüyor isen) Arkadaş her zaman bulunuyor . Dost değil tabi ki zaten dostun olsa seni kötü yönlere sürüklemez. Senin hiç bir suçun yok. Hatta çok iyi taraftasın bunların farkında olup evini değiştirmen cidden çok önemli seni yürekten kutluyorum . Boşuna kuruntu yapıp kendini üzme canım benim . Zaten son bir senen kalmış Sevdiğin insana zaman ayır onunla geçir :) Kafana da takma Sen kötü birşey yapmamışssın kii Bu psikolejiden çıkkk öncelikle :))

Ve ben konuyu yanlış anladığımı fark ediyorum :)) Arkadaşların dediği gibi eğer gerçekten seviyorsan bazı şeyleri bahane etmemen lazım. Düşünsene çocuğun sana alıştığını ama senin artık okulun bitti ve sen ona karşı birşey hissetmiyorsun. Empati kurmak gerek bazen. Herşeyin hayırlısı ama iyi düşün ve iyi kararlar al ...

Son düzenleme:
Yalnizlik korkusuyla sevdigini dusunuyor olabilir misin? cunku gercekten sevsen ankarada arkadaslarinla gorusmen sevgiline ayiracagn zamana engel olmaz diye dusunuyorum. bence once gercekten sevip sevmedginin kararini ver eger yalnizlik korkusuysa sevglinde daha fazla umut baglamasin sana

anlattıklarından sevgilinle yalnız kalma korkusundan ilişkini devam ettiriyormuşsun gibi görünüyor.

okuduğun şehirde daha fazla aktiviteye katıl, bir kursa git mesela, hyatını sevgilin dışında şeylerle de doldur. bakalım duyguların ne durumda olacak o zaman?

ama zamanı kullanırken geniş davranma, eğer gerçekten sevmiyorsan yazık çünkü çocuğa, biran önce hislerinden emin olmaya çalış.

İyiyken çok iyiyim ( hoş iyi olduğumuz zamanlarda nadir ama ) . İlgisi azaldığında benim de ilgim başka yönlere kayıyor ama iyiyken , ilgiliyken gerçekten bende iyi bir sevgiliyim :(

Orda arkadaşım yok , sevgilim yok yapayalnız kalmaktan korkutuğum için mi seviyorum ... Bilmiyorum :(

Nasıl anlaşılır , karar verilir :(

İyiyken çok iyiyim ( hoş iyi olduğumuz zamanlarda nadir ama ) . İlgisi azaldığında benim de ilgim başka yönlere kayıyor ama iyiyken , ilgiliyken gerçekten bende iyi bir sevgiliyim :(

Orda arkadaşım yok , sevgilim yok yapayalnız kalmaktan korkutuğum için mi seviyorum ... Bilmiyorum :(

Nasıl anlaşılır , karar verilir :(

başka yön derken başka erkeğe kayıyorsa zaten sevmiyosundur

Sen kötü biri değilsin kesinlik ile ki evini bu yüzden ağırdığın içinde tebrikler yapar onlar yüzünden de oldu derdin.

Sen bir düşün bu çocuk alışkanlığın mı sadece sevgi var mı yok ise canın sıkkın olduğunda felan yanında bunu geçiştiren rahat hissettiren biri mi sadece?

Ne istediğini çöz ondan sonra adım at karşındakine de saygısızlıktır bu istersen arkadaş ve sevgiliye ait zaman dengesi de kurabilirsin.

Sevgilim hem arkadaşım , hem sevgilim olduğu için zorlanıyorum . Sevgiliyi sever gibi mi arkadaşı sever gibi mi

Sevgili gibi sevseydin bu konuyu bile açmazdın bence çünki onu önde tutardım daha çok ve aklında gel gitler yaratmazdın.

Kötü biri değilsiniz de
bu insanı gerçekten sevip sevmediğinizi
hayatınızda her daim olup olmamasını istediğinizi netleştirin önce
Ankaradayken arkadaşlar ve oyunlardan onu ihmal edip
okuduğunuz şehirdeki insanlarla iletişiminiz yok diye ondan ayılmaktan korkan biri..
Duygu düşüncelerinizi bence Ankaradayken bir daha tartın

Ben de geçtiğimiz yaz birkaç aylığına başka bir şehre gitmiştim o sıralar sevgilim vardı daha 3 ay olmuştu kendi şehrimdeyken ona alışamadığımı, sevemediğimi, onsuz olmak istediğimi farkederken başka şehirde yalnız kaldığımda ki onunla sadece telefonda görüşüyorduk ama yine de ona sığınıp yalnız hissetmediğimi ve onu seviyormuşum gibi hissettiğimi farkettim. Birkaç hafta sonra evime döndüğümde aileme, arkadaşlarıma kavuştuğumda onu kesinlikle istemiyordum o an anlayabildim kendimi ona sığınmıştım yalnızken sonra daha fazla haksızlık yapmamak için ayrıldım beş ay kadar süren tuhaf bir ilişkiydi ama çok da umut vermemişimdir devam etseydim hakkına girecektim çocuğun bence sen de hakkına girme belli ki sığınıyorsun sadece ona.

Şu an Ankara'dayım . Daha çok hissettiğim için bu konuyu açma gereksinimi duydum 2o gün sonra yıldönümümüz . Normalde en basit şeylerde bile çok özenirim . Gelmiyor içimden

Ama yanımda olduğunda Dünya duruyor sanki . Gerçi şu anda da öyle . Güzel bir günaydın mesajı atsa günüm gerçekten aydınlanıyor :) Ufak bir çiçek , minicik bir çikolatayla ...

Ama yanımda olduğunda Dünya duruyor sanki . Gerçi şu anda da öyle . Güzel bir günaydın mesajı atsa günüm gerçekten aydınlanıyor :) Ufak bir çiçek , minicik bir çikolatayla ...

Bu ilgiyi gösteren Ahmet değil Mehmet de olsa bişey değişmeyecek sizin için belki de
Yani anladığım siz ilgisinden hoşlanıyorsunuz, kişiliğinde ortak noktalarınızda sevdiğiniz bir huyundan hiç bahsetmiyorsunuz
Hakkınızda hayırlısı olsun

aşk sevgi başka bişey ilgi görmek başka bişey. bak eger bu insanla ciddi düşünüyorsan arkadaşlarını at çöpe gitsin. ben arkadaşlarımda arkadaşlarım diye tutturdum hep zamanında bitirdim ilişkimi şimdi çok pişmanım. şimdiki aklım o zaman olsaydı keşke. arkadaşların hepsi gider birgün o zaman yalnız kalırsın. o insanıda heba etme. seviyorsan sevgine sahip çık. sadece ilgi gösteriyor diye yalnız kalmıcam diyede bir insanla olunmaz.

Hemen hemen bende yasadim bunlari,biz ayni sehirde yasiyorduk,sonra ayni sehirde unv okuduk sonra tekrar donduk memleketimize..universitedeyken koca yabanci bir sehirde yalnizken en buyuk siginagimdi..ama zamanla arkadaslar edindikce hem arkadaslarimla,hemde hep beraber cok guzel vakit geciriyorduk fakat kendi sehrimize geldigimizde tatillerde falan ben normalde gorusemedigim arkadaslarimla ailemle vakit gecirmeyi tercih ediyodum tabi burdan bakinca mantikli sonralarda dusunmeye basladim sanki bosluyorum onu gibi ki bu sehirdeki cevremizde ortak ama kiz arkadaslarimi tercih ediyodum ve hep o tatil donemlerinde bende bi soguma bi ayrilik tripleri olusuyodu ki sevgimden kesinlikle emin olmama ragmen..daha sonrasinda yanyana vakit gecirmenin bize daha iyi geldigine karar verdim,okuldan sonra askerdeykende cok sorunlar yasadik..bence sende sevginden suphe etme,benim durumum bi bocalama donemiydi gecti simdi evleniyoruz kismetse :) aslinda ankarada arkadaslarinla gorusmen ona vakit ayiramaman kotu bisey degil ikinizde ankaraya temelli dondugunuzde eger ona vakit ayirmycaksan simdi bitir bu iliskiyi,ha yok oyle degil diyosan biraz bu donemin gecmesi icin sakin kalmaya calis,umarim duzelir hersey

Back
X