Aslında seviyormusum.yuvam yikiliyor.elden bişi gelmiyo

Acıyı sevmek bu mu acaba diye düşündüm.
İnsana genel olarak mutluluk veren kişiler sevilir mantık budur .

Sizin olayinizda düz bir mantıkla düşünürsek hayatın akışına uygun olan şu anda Bayram yapıyor olmanızdi..

Eski es uzaga gidiyor çok az muhatap olacaksınız, çocuk nedeni ile görüşmek zorunda kalmayacaksınız.. yine hayatınızda daha kolay adapte olacaksınız. Sevinin diyorum

2279217

Kim ister ki kocasının başkalarını dövmesini, ben olsam kıskanırdım :KK53:
Heralde gül gibi onu seven karısı varken git başkasını döv akıl alır gibi değil...ya arkadaş desekii mecburum vs vs yine anlıcam hadi de seviyorum diyor ya.şimdi kocasına dicek ben seni seviyorum Ayrılmayalım falan o adamda demekki doğru yoldayım diyip devam edicek

Heralde gül gibi onu seven karısı varken git başkasını döv akıl alır gibi değil...ya arkadaş desekii mecburum vs vs yine anlıcam hadi de seviyorum diyor ya.şimdi kocasına dicek ben seni seviyorum Ayrılmayalım falan o adamda demekki doğru yoldayım diyip devam edicek

Sadece çocuğa üzüldüm... 😞

Canım ya, duzenli dövmüyorsa barış bari..
Çok yüksek olasılıkla bu gün veya yarın barisacak zaten konu sahibi .Su an adım atmamak ,adamin kapısına dayanmamak için bu konuyu açtı.Ama konusunda kalıp yorum yapanlara herhangi bir cevap vermemesi bile bana adamı aradığı veya evine gittiği yönünde bir kuşku verdi

Çok yüksek olasılıkla bu gün veya yarın barisacak zaten konu sahibi .Su an adım atmamak ,adamin kapısına dayanmamak için bu konuyu açtı.Ama konusunda kalıp yorum yapanlara herhangi bir cevap vermemesi bile bana adamı aradığı veya evine gittiği yönünde bir kuşku verdi
Allah hayira çıkarsın ne diyelim..

Eşin tedavi olmayı kabul ederse bence boşanma çünkü öfke kontrol sorunu cidden var safi ahlaksız değil

Ah yazık demek iş arkadaşını dövdüğü! için sürgün yedi kocanız, tabi eşyaları da alsın gittiği yerde sorun yaşamasın.

Sizi dövmüş falan bunlar sorun değil, seviyorsunuz sonuçta, severken ayrılmak ne kadar zordur, yazık...

Son düzenleme:
Büyük konuştuğum ne varsa birer birer yaşadığım için ve sizi üzmemek için yorumumun çoğunu yutuyorum.

Ama konu sahibi,olur da barışırsan hayat senin hayatın ve en önemlisi çoçuğunuzun hayatı.
Lütfen öfke kontrolünü yenmesi için,daha düzgün bir hayat için gidilmesi gereken yerlere şart koşun öylelikle belki olur ya en azından daha kötü şeyler olmaz.
Üzgünüm gerçekten,kalpten yani..
Ne bileyim böyle Kadınlar,böyle şeyleri haketmiyor ki.

Yeniden hosgeldin yellowmanolya, :KK53: bak adam sirf senden kurtulmak icin arkadasini darp edip kendini yuzlerce km oteye surdurmus.. Sen de dus artik adamin yakasindan.. Aaaa biz burda buhran gecirdik, adam napsin..

Back
X