Asliye hukuk davası

Pembetokaaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2017
96
32
88
29
Bugün isim değiştirmek için dilekçe verdim, 1 tane şahidim var
3. Asliye hukuk da görünecekmiş, evime ve şahidimin evine ne zaman tebligat gelir ve dava ne zaman görünür?

En geç ne zaman görünür ve eve ne zaman tebligat gelir? Ne zaman tebligat geleceğini bilmek istiyorum eğer evde olmazsam davamın tarihini nasıl öğrenirim
Canım diyorum ya bunları bilemeyiz.Hakim duruşma yoğunluğuna göre bi tarihe atar sonra kalemdekiler tebligatı postaya verir falan filan.tahmin edilemez yani.evde olmasanız da muhtara verilir sizin kapıya da haber kağıdı yapistirirlar.hic olmadı e devlete girer bakarsin

Tahmini ne kadar oluyor bu işler 6 ay almaz herhalde sonuçta asliye dava yoğun olmaz

Tahmini ne kadar oluyor bu işler 6 ay almaz herhalde sonuçta asliye dava yoğun olmaz
Tahminim 6 ay almaz ama siz ısrarla anlamak istemiyorsunuz.Ben avukatım ancak sizin avukatınız degilim+mahkemenin kaleminde çalışan katibiniz değilim=bu yüzden tahmin edemem çünkü örneğin istanbulda yasiyorsaniz yoğunluk fazla orduda yaşıyorsanız azdır.bu yüzden "yoğunluğa göre değişir". E devletten takip edin.sevgiler.

Bugün isim değiştirmek için dilekçe verdim, 1 tane şahidim var
3. Asliye hukuk da görünecekmiş, evime ve şahidimin evine ne zaman tebligat gelir ve dava ne zaman görünür?

1- Size tebligatın ne zaman geleceğini mahkemenin iş yükü belirler. Eğer evde yoksanız posta kutusu vb. Bildirim kağıdı bırakılır ve siz gösterilen yerden almaya gidersiniz. Tebligatta duruşma günü saati yazar.
2- tanık duruşmadan en az 1 hafta önce tebliğ yolu ile duruşmaya davet edilir.
NOT: e- devletten bilgi edinebilirsiniz

Back
X