E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
Şenizcanım benim ellerine sağlık çok güzel görunuyoropuyorumnanaktan
fesat karı senin barnak kurabiyende makara yaptım die yapıyosun ama yemezlersositosositohem pilav yapmayı bilmiyomusun kaç yaşına geldin köpek:roflol:sadece aso nun mu pilavı bizim degil mi :dilcikar:azcuk paylaşımcı ol cimri gacı
tuzunu flan ayarlamayı bilmiyom apla naniknanik ölçü koyarmısın tarifinee :ecrin_bebek:
döktürmüşsün yine hamarat aso eferinn alkisalkisalkis yanına 2 kaşıkda yogurt koyduk mu ohhh yemede yannda yat cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook
paylaşm için tşkrler naniknanik
:1hug:teşekkürler canımellerine sağlık enfes gözüküyor.alkisalkisalkis...zaten vazgeçilmezimizdir bulgur pilavı...
aaaa asonun pilavı değilmi:1shok::1ninca:koşun imza istiyek-tatlicadiarzu-:roflol:sen ne adi bi insansın yaallah seni napmasn emiii :roflol::roflol::roflol:
kk asoymuş :smiley-cool:
seni yolda gören bile tanır knka...pilavınn tarifini isterler hahaha :)))
makberim esas ben yaşadım beni alıcağı için:kedi:ne yapsam az ona:asigim:teşekkür ederim canım arkadaşımŞenizasomm bu ne hamaratlık canım seni alan yaşadı kız maşallah sana ellerine sağlık canım nefis görünüyor
ayranla indiriyorum mideye ben:kedi:ellerine sağlık çok güzel görünüyor ,, yanındada yoğurtt ohh ne ii gider...cokacimcoook
içinde biber var zaten ama sivri biber çarliston değil,ayrıca kuru soğanla zaten yapıyorum o klasik zaten..taze soğan çok daha güzel oluyo..cnm çok güzel görünüyo ne zamandır yemedim varya
ben bazen bunun içine çarliston biber ve kuru soğanda koyuyorum cnm öylede dene istersen
saol yorgunellamŞenizkız aso ellerine sağlık bacım valla müthiş görünüyo olsa da yesekk ımmmm... kaydirigubbakcemile5
bitanem soğanları kavuruyorum çiğ kalmıyo,ayrıca kuru soğan zaten bilindik,hani bu taze soğanlı:ecrin_bebek:denemeniz için soğan koyun dedim incim:1hug:saol canımın içi teşekkür ederim.denersen bekliyorum tabi yorumlarını:jeyyar:lmaz:askolsun asom annadin sen onu lmaz:
ellerine saglik hamarat cimcimem
taze sogan koymasam olurmu ki sen özellikle taze sogan koyun demissin ama öyle ciy ciy kalmiyosa koyarimkaydirigubbakcemile3
ben sade bulgur pilavini sevmem malum benim sütlü bulgur pilavimlada tanismisdin dimiyerimseniben
cokacimcoookneffis lezziz harika görünüyocokacimcoook
mutlak denicem canim benim
yerimsenibenbilirsin yaparim dedimmi er yada gec yaparimyerimseniben
harikaaaa......... alkisalkisalkis cokacimcoook
Olsada yesek sımdıı
bulgur pilavına bayılırım...eline sağlık hayatım...
ah su bulgur pilavina bayilirimda esim e kzim semedikleri icin yapamiyorum:mymeka:
ellerine saglik canimyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?