Pilav Tarifleri AsO nun Bulgur Pilavı-Resimli

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
taze soğan koyun mutlaka

domatesi rendeleyin,soğanları doğrayın,biberleri doğrayın
bulguru güzelce yıkayın

taze soğan
domataz
domatez salçası
bulgur
tavuk bulyon
kesme şeker
tuz pul biber..
sivri biber
ayçiçek ve tereyağ
su

tereyağ ve ayçiçek yağı kızdırın...domatezleri atın,salça ve soğanlarıda.biberide.kavurun karışımı ve bulguru ekleyin..bulgurda karışsın,sonra suyunu dökün..içine bir kesme şeker ve yarım tavuk suyu atın..tuzunu pul biberini ayarlayın işte:)afiyet olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
canım benim ellerine sağlık çok güzel görunuyoropuyorumnanaktan​

sadece aso nun mu pilavı bizim degil mi :dilcikar:azcuk paylaşımcı ol cimri gacı
tuzunu flan ayarlamayı bilmiyom apla naniknanik ölçü koyarmısın tarifinee :ecrin_bebek:
döktürmüşsün yine hamarat aso eferinn alkisalkisalkis yanına 2 kaşıkda yogurt koyduk mu ohhh yemede yannda yat cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook
paylaşm için tşkrler naniknanik

ellerine sağlık enfes gözüküyor.alkisalkisalkis...zaten vazgeçilmezimizdir bulgur pilavı...

allah seni napmasn emiii :roflol::roflol::roflol:
kk asoymuş :smiley-cool:
seni yolda gören bile tanır knka...pilavınn tarifini isterler hahaha :)))

canım benim ellerine sağlık çok güzel görunuyoropuyorumnanaktan​
Şeniz
fesat karı senin barnak kurabiyende makara yaptım die yapıyosun ama yemezlersositosositohem pilav yapmayı bilmiyomusun kaç yaşına geldin köpek:roflol:
ellerine sağlık enfes gözüküyor.alkisalkisalkis...zaten vazgeçilmezimizdir bulgur pilavı...
:1hug:teşekkürler canım
allah seni napmasn emiii :roflol::roflol::roflol:
kk asoymuş :smiley-cool:
seni yolda gören bile tanır knka...pilavınn tarifini isterler hahaha :)))
aaaa asonun pilavı değilmi:1shok::1ninca:koşun imza istiyek-tatlicadiarzu-:roflol:sen ne adi bi insansın ya

asomm bu ne hamaratlık canım seni alan yaşadı kız maşallah sana ellerine sağlık canım nefis görünüyor

asomm bu ne hamaratlık canım seni alan yaşadı kız maşallah sana ellerine sağlık canım nefis görünüyor
makberim esas ben yaşadım beni alıcağı için:kedi:ne yapsam az ona:asigim:teşekkür ederim canım arkadaşımŞeniz

ellerine sağlık çok güzel görünüyor ,, yanındada yoğurtt ohh ne ii gider...cokacimcoook

cnm çok güzel görünüyo ne zamandır yemedim varya
ben bazen bunun içine çarliston biber ve kuru soğanda koyuyorum cnm öylede dene istersen

kız aso ellerine sağlık bacım valla müthiş görünüyo olsa da yesekk ımmmm... kaydirigubbakcemile5

lmaz:askolsun asom annadin sen onulmaz:
ellerine saglik hamarat cimcimem
taze sogan koymasam olurmu ki sen özellikle taze sogan koyun demissin ama öyle ciy ciy kalmiyosa koyarimkaydirigubbakcemile3
ben sade bulgur pilavini sevmem malum benim sütlü bulgur pilavimlada tanismisdin dimiyerimseniben
cokacimcoookneffis lezziz harika görünüyocokacimcoook
mutlak denicem canim benim
yerimsenibenbilirsin yaparim dedimmi er yada gec yaparimyerimseniben

ellerine sağlık çok güzel görünüyor ,, yanındada yoğurtt ohh ne ii gider...cokacimcoook
ayranla indiriyorum mideye ben:kedi:
cnm çok güzel görünüyo ne zamandır yemedim varya
ben bazen bunun içine çarliston biber ve kuru soğanda koyuyorum cnm öylede dene istersen
içinde biber var zaten ama sivri biber çarliston değil,ayrıca kuru soğanla zaten yapıyorum o klasik zaten..taze soğan çok daha güzel oluyo..
kız aso ellerine sağlık bacım valla müthiş görünüyo olsa da yesekk ımmmm... kaydirigubbakcemile5
saol yorgunellamŞeniz
bitanem soğanları kavuruyorum çiğ kalmıyo,ayrıca kuru soğan zaten bilindik,hani bu taze soğanlı:ecrin_bebek:denemeniz için soğan koyun dedim incim:1hug:saol canımın içi teşekkür ederim.denersen bekliyorum tabi yorumlarını:jeyyar:

bulgur pilavına bayılırım... eline sağlık hayatım...

ah su bulgur pilavina bayilirimda esim e kzim semedikleri icin yapamiyorum:mymeka:

ellerine saglik canimyerimseniben

harikaaaa......... alkisalkisalkis cokacimcoook

Olsada yesek sımdıı

bulgur pilavına bayılırım... eline sağlık hayatım...

ah su bulgur pilavina bayilirimda esim e kzim semedikleri icin yapamiyorum:mymeka:

ellerine saglik canimyerimseniben

hepinize çok teşekkür ederim canlarım cierlerimŞenizhihoyyytbeğendiyseniz ne mutluopuyorumnanaktan

Bunun salçasız olanını da tavsiye ederim tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…