asosyal-mişim...

hawana

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
806
595
323
Edirne
Sevgilim aynen böyle söyledi bugün :) haklılık payı da var gibi bilemiyorum.

Ben sevgilimden önce gerçekten çok sosyal bir insandım(3 senedir beraberiz)arkadaş gruplarım vardı,gezer eğlenirdim.Sonra iş hayatı,yaş,ve sevgili olayları derken haliyle duruldum biraz,hatta epey duruldum.Şimdi hiç arkadaşım yok gerçekten,olanlar da ya evlendi,ya başka şehre gitti.Ben de sevgilime kaldım :) Ondan başka hiç arkadaşım yok şu anda gerçekten.İş yerinde de tek bekar benim herkes evli,kimle nereye gideceğim ne yapacağım.Şehir dışındaki arkadaşlarım pek nadir geliyorlar,geldiklerinde de çok az görüşebiliyoruz.

Sevgilim ise epey sosyal,arkadaş grubu var,spora gidiyor kursa gidiyor,hayranım vallahi kendisine bu konuda.Haftada 2 veya 3 kere görüşüyoruz,bana kalsa her gün görüşebilirim onunla sıkıntı yok :) ama işte erkek milleti...

Dünden bu gün için buluşacağız diye konuşmuştuk,sonra pat diye ben arkadaşımla görüşeceğim havuza gideceğiz dedi,e hani görüşecektik sattın beni dedim...Yarın görüşürüz nasıl olsa her gün bizim dedi,bana ne sattın beni diye işi şakaya vurdum,amma asosyalsin ya sürekli dibimdesin dedi,hep der ben de takılmam pek bu tür şeyler sıkıntı olmaz aramızda ama bu sefer biraz bozuldum böyle demesine...

Kış ile ilgili güzel planlarım var Allah'tan bir sorun çıkmazsa ben de ehliyet kursu,spor vb. falan başlayacağım ve onun yüzüne bakmayacağım :) Görüşmek istediğinde işim var diyeceğim :) Bilmiyorum yapabilecek miyim :)

Oh be içimi döktüm :) var mı benimle kısmen aynı şeyleri yaşayan :) Siz neler yapıyorsunuz?

Bizde de durum tam tersi :)
Sevgilimin bütün arkadaşları evli veya şehir dışında.. bense hala öğrenci olduğum için ortamım daha fazla oluyor.. o da bu yıl sen dur beni bulamayacaksin dedi inşallah bizim okulda yüksek lisans yapar da dibinde biterim

sen de bence aynısını yap spora yazıl kurslara git. Allahtan bizde durum öyle değiliz ikimiz sosyalleşiyoruz pek kimseye gerek duymuyoruz

sende sosyalles birazcik kurslara yazil, bol bol spora git :) erkekler oyle sikilmaya gelemiyor ne yazikki

Doğru diyorsunuz da bazı şeyler de arkadaş olunca güzel tek başına olmuyor....üff bunaldım gece gece :)

Sosyalleşmek daha cok kısısel bakıs acısı gıbı gelıyor sankı. Benım ıcın kıtap okumak, cımlere uzanmak, yazı yazmak sosyallıktır mesela. cokta aramam otesını ve kendım gıbı cok ınsan bılıyorum. ama sevgılıye en guzel empatı kurdurtma yontemı senın de dusundugun gıbı kurslara gıtmek, spor alışveriş vb.Aradıgında da ısım var haydı by durumları. baska turlu anlamazlar

amacım biraz da empati kurdurmak evet

Her sakanin altında bir gerçek var maalesef. Siz nr kadar sakaya vursanizda gerçek düşüncesini file getirmiş arkadaniz. Havuz, ,spor, ingilizce kursu vs dışında size bir önerim var. Dini sohbetlerin olduğu oturmalar var ya onlara katılabilirsin bence. Ya da hiç arkadaşım yok diyorsan burada bu dertten muzdarip onca insan var görüşmeyi deneyebilirsiniz

benımde sevgilim asosyal . zaten bırbırımıze de cok zor açılmıştık . ama ben onu ıdare ediyorum oyle pek cafe vs yerlere bile gitmiyoruz bazen sınemaya sadece .. sessiz sakın yerlerde kuşlar arılar oturup konusuyouz napalım :)

cnm bende senn gibiyim ayni.esimin cevresi cok genis AMA Ben evlendigimden beri eve kapandim.hc arkadasim yok.cevre kuramiyorum cok cegingn oldugum icin..

Bu arada evlilik planiniz yok mu yakın tarihte

Canım öyle sohbetler pek bana göre değil evlilik şu an için yok ben istiyorum ama öyle illa evlenelim diye de ölmüyorum açıkçası ben biraz farklı düşünüyorum bu konuda :) gerçekte de konuşuyoruz bu konuyu zaman zaman geyiğe vurmadan bu konuda gayet anlayışlı aslında ama herhalde benim alıngan bir zamanıma denk geldi

biz çok gezeriz,şehirde gitmediğimiz yer kalmadı hemen hemen çok da eğleniriz beraber,sorun benim tek başıma bişey yapamıyor olmam,artık bulacağım bir çaresini :)

cnm bende senn gibiyim ayni.esimin cevresi cok genis AMA Ben evlendigimden beri eve kapandim.hc arkadasim yok.cevre kuramiyorum cok cegingn oldugum icin..

ben hiç çekingen değilim hemen iletişim kurarım da işte iletişimimin olduğu insanlar ya burada değiller ya da müsait değiller,sen de o çekingenliğini atabilsen üzerinden ne iyi olur aslında...insan zaman zaman eşinden/sevgilisinden farklı insanlara da ihtiyaç duyabiliyor

keske atabilsem AMA olusum Boyle degisemm heralde olusm Boyle malesef

keske atabilsem AMA olusum Boyle degisemm heralde olusm Boyle malesef

Konudan alakasız olacak ama bence atabilirsin. Kimse öyle doğmaz. Tamamıyla farklı biri olabilirsin.
Çekingenliği atmak için ne yapmak gerekir diye nette aratsana mesela.
Neden çekingensin, nelerden korkuyorsun da çekingen biri olmuşsun bunlara cevap bulup adım atarsan halledersin.
Herkes eşinin özgüvenli, iyi iletişim kurabilen, atak biri olmasını ister herhalde. Senin eşin de ister.
Kendin için yapacaksın tabii ki en başta.

yardimin icin tskrler cnminsallah dedigin gibi olur arastirayim bakalim hic aklima gelmedi nettn bakmak.esim insanlarla iletisimi iyi olan biri benmde oyle olmami istiyo beni bi cok arkadasinin esleriyle sevgilileriyle tanistirdi gezdirdi acilayim diye bende tik yok..sen kendini sev once guven kendine diyo sen cok cesaretli bi cok insann yapamm dedigi seyleri yapan birisin Bu cekingenligide atabilirsin Ben Sana guveniyrm diyo ..umarim atarim ustumden bi an once

Ben de eşim yakamı bırakıp arkadaşlarıyla takılsın diye başının etini yiyorum
Biz 24 saat beraberiz sıkılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…