Sosyalleşmek daha cok kısısel bakıs acısı gıbı gelıyor sankı. Benım ıcın kıtap okumak, cımlere uzanmak, yazı yazmak sosyallıktır mesela. cokta aramam otesını ve kendım gıbı cok ınsan bılıyorum. ama sevgılıye en guzel empatı kurdurtma yontemı senın de dusundugun gıbı kurslara gıtmek, spor alışveriş vb.Aradıgında da ısım var haydı by durumları. baska turlu anlamazlar
Bu arada evlilik planiniz yok mu yakın tarihte
benımde sevgilim asosyal . zaten bırbırımıze de cok zor açılmıştık . ama ben onu ıdare ediyorum oyle pek cafe vs yerlere bile gitmiyoruz bazen sınemaya sadece .. sessiz sakın yerlerde kuşlar arılar oturup konusuyouz napalım :)
cnm bende senn gibiyim ayni.esimin cevresi cok genis AMA Ben evlendigimden beri eve kapandim.hc arkadasim yok.cevre kuramiyorum cok cegingn oldugum icin..
biz çok gezeriz,şehirde gitmediğimiz yer kalmadı hemen hemen çok da eğleniriz beraber,sorun benim tek başıma bişey yapamıyor olmam,artık bulacağım bir çaresini :)
ben hiç çekingen değilim hemen iletişim kurarım da işte iletişimimin olduğu insanlar ya burada değiller ya da müsait değiller,sen de o çekingenliğini atabilsen üzerinden ne iyi olur aslında...insan zaman zaman eşinden/sevgilisinden farklı insanlara da ihtiyaç duyabiliyor
keske atabilsem AMA olusum Boyle degisemm heralde olusm Boyle malesef
Konudan alakasız olacak ama bence atabilirsin. Kimse öyle doğmaz. Tamamıyla farklı biri olabilirsin.
Çekingenliği atmak için ne yapmak gerekir diye nette aratsana mesela.
Neden çekingensin, nelerden korkuyorsun da çekingen biri olmuşsun bunlara cevap bulup adım atarsan halledersin.
Herkes eşinin özgüvenli, iyi iletişim kurabilen, atak biri olmasını ister herhalde. Senin eşin de ister.
Kendin için yapacaksın tabii ki en başta.[/QUOTE
Ben de eşim yakamı bırakıp arkadaşlarıyla takılsın diye başının etini yiyorum
Biz 24 saat beraberizsıkılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?