- 29 Haziran 2017
- 20
- 13
- 3
Evet sorunum bu. Kendimi anlatyim biraz sessiz sakin uysal bi kızım çok konusamam konustugumda karşımdaki insaniin sikildigini goruyorum karsimdakinin konustukca konusasi gelmiyor. Benim mizacim biraz donuk mimiksizim komik bi şey olsa bilee çok gulemiyorum ya da biri bi şey analtirken mimiksiz onu dinliyorumsu mimik konusunda çok bi tepki veremyorum belki ondan dir. Konu acamiyorum ne konuscam diye düşünüyorum en iyisi kısa kes diyorum konusuncada bi şey olmuyo belki karşıma çıkan arkadaslarim Benim kafama göre degillerdi . Arkadaşlarım var ama gorustugumuzde konusamadigim için ya da konuştukları şeylere onlar gibi çok tepki veremediğim için geri planda kaldığımı dusunuyorum. Hal böyle olunca hevesim kaciyo ve iyice kapanyorum içime. Bi yere gidilcegi zaman ben aranan kişi degilim gibi geliyo ayıp olmasin diye cagryolarmis gibi hissedyorum su an dostum diyebileceğim hicbi insan yok bi sevgilim bi de ailem baska da yok . Benim gibi böyle olaniniz varmı merakedyorum . Birazda mizac kisilik gibi geliyo geliyo kadar değiştirmeye calsitrdysamda pek bi ilerleme olmadı bi enerji veremiyorum insanlara karşı galiba