Asosyallik yalnızlık

mrvx9

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2017
20
13
3
Evet sorunum bu. Kendimi anlatyim biraz sessiz sakin uysal bi kızım çok konusamam konustugumda karşımdaki insaniin sikildigini goruyorum karsimdakinin konustukca konusasi gelmiyor. Benim mizacim biraz donuk mimiksizim komik bi şey olsa bilee çok gulemiyorum ya da biri bi şey analtirken mimiksiz onu dinliyorumsu mimik konusunda çok bi tepki veremyorum belki ondan dir. Konu acamiyorum ne konuscam diye düşünüyorum en iyisi kısa kes diyorum konusuncada bi şey olmuyo belki karşıma çıkan arkadaslarim Benim kafama göre degillerdi . Arkadaşlarım var ama gorustugumuzde konusamadigim için ya da konuştukları şeylere onlar gibi çok tepki veremediğim için geri planda kaldığımı dusunuyorum. Hal böyle olunca hevesim kaciyo ve iyice kapanyorum içime. Bi yere gidilcegi zaman ben aranan kişi degilim gibi geliyo ayıp olmasin diye cagryolarmis gibi hissedyorum su an dostum diyebileceğim hicbi insan yok bi sevgilim bi de ailem baska da yok . Benim gibi böyle olaniniz varmı merakedyorum . Birazda mizac kisilik gibi geliyo geliyo kadar değiştirmeye calsitrdysamda pek bi ilerleme olmadı bi enerji veremiyorum insanlara karşı galiba

Kitap okuyun bol bol. Konuşacak bir şeyler bulmanıza yerdımcı olur.

Ben ortamda genelde dinleyen, az- öz konuşan kişileri cool bulurum halbuki. Herkes konuşkan olmak zorunda değil, ben öyleyim. Ben de sizin gibi olmayı tercih ederdim mesela. Sandığınız kadar itici bir özellik değil. Bence de kendinizi geliştirin, okuyun, gündemi bilin ama her lafa atlamayın. Bu duruşunuzun altını da doldurmuş olacaksınız hem.

Kitap okuyun bol bol. Konuşacak bir şeyler bulmanıza yerdımcı olur.
Evet kitap okumak önemli okuyormda ama boyle orjinal olamıyorum kendime has bi seyim yok . Mesela bazisi cok komiktir bazisinin agzi iyi laf yapar muhabbeti iyidir bazisi iyi dert dinelr anlattikca anlatasin gelir bende bunlar yok doğal degilim gibime geliyo

Mizac konusu zor degisiyor.Esim de bir nebze astik.Pek konuskan degildi gulumsemezdi zamanla geciyor.Telkin et beni ben fark etmiyorm bile derdi .Ozel hayatinda problem var mi ?Bunlari yansıtıyor musun?

kendinizden memnun degilseniz o ortamdakiler siz degilsiniz demektir. kendinizi yansitamiyorsunuz demektir. uzmandan psikolojik destek almalisiniz.

Mizac konusu zor degisiyor.Esim de bir nebze astik.Pek konuskan degildi gulumsemezdi zamanla geciyor.Telkin et beni ben fark etmiyorm bile derdi .Ozel hayatinda problem var mi ?Bunlari yansıtıyor musun?
Özel hayatımda hiçbir problemim yok sevgilimlee gayet rahatım kasmiyorum her şeyi konusuyoruz o da konuşkan onunda etkisi var ben susunca o konustryo ondan yana bi sıkıntım yok gülüyoruz eglenyoruzda hem sevgilim sevgilim arkadaşım o benim . Ama kendi hemscinslerimle böyle olamıyorum niye bilmiyorum ailemdede bi annem bi de abimle rahat iletişim kurabliyorum muhabbet acisindan onlarla da ıyiyim onun dışında babam teyzem halam yengem vs aynı sorunlar var

Bir kitapta okumuştum ortama uyum saglamak icin taklit eder bebekler yazıyordu.Ayni mantikla taklitten yuruseniz biraz.Annen yengenle ne konusuyor onu dinle sonra sende ayni konudan iletisim kur.Baban ne seviyor mesela haber onunla ilgili soru sor boylelikle gelistir iliskini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…