Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aspendos87 Burun Estetiği. Sizce gerek var mı burnumun estetiğe? RESIMLI
Merhaba kızlar ben burnumdan memnun değilim. Estetik olmayı düşünüyorum. Fakat çevremdekiler senin burnun normal deyip duruyorlar. Ailemi nasıl ikna ederim yardım edin.
Merhaba kızlar ben burnumdan memnun değilim. Estetik olmayı düşünüyorum. Fakat çevremdekiler senin burnun normal deyip duruyorlar. Ailemi nasıl ikna ederim yardım edin. Eki Görüntüle 1190368
canım nefes problemin varmı? gece,gün içinde yada sabah uyandığında. ikna edemiyosan eğer burnunun sağlık sorunlarını dile getirip ameliyat olabilirsin. çünkü baya kemerli duruyo ve kemerli burunlara çok güzel şekil verilebiliyo. bence ameliyat olmalısın canım
Olmalimisin olmamali misin fijir verir enazndan ama gorecegin uzere siradan bir corel programini kullanmayi bilmeyen biri olarak resminle oynadim ama bence uc farkli tasarimdan en iyisi ortadaki
bence de olmalısın, gözlerin ve dudakların ortaya çıkacaktır. kaç yaşındasın, kendi paranı kazanıyor musun? aileni ikna edebilmen açısından bunlar önemli detaylar...
Zaten olana kadar bu burun sana yakisiyo senin burnunda bisey yok derler okduktan sonra da cok degistin eskiden nasil kemerliymis burnun derler kararini kesinlestirdikten sonra kimseyi dinleme bence