• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asperger sendromu

14beyza

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2025
35
28
3
29
Asperger sendromu tanısı alan çocuğunuz var mı? Varsa belirtiler neler yardımcı olur musunuz? Oğlum çok erken konuştu erken yürüdü bilişsel olarak çok zeki bir çocuk öğretmenleri tarafındanda farkedilen durumları var 1 yaşında çocuk doktoru takip gerektiriyor demişti çok net konuştuğu zıt kavramları bildiği ve 10a kadar saydığı için şöyle bir sorunumuzda var sosyalleşemiyor bazen çok korkuyor bazen aşırı duygusal ve bana aşırı bağlı elinden gelse yapışık yaşayacak beyaz gıdaları yemiyor uyku saati diye birşey hiç olmadı seslere aşırı duyarlılığı vardı çok şükür aştık bir klinik psikolog görüşmesinde asperger olabilir demişti benim açımdan çok kabul gören bir tanı olmadı açıkçası ama içimide kemiriyor 2 yıldır üzerine düşmedim büyüdükçe ya farklı bir eğitim alması gerekiyorsa diye dertleniyorum bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi bunun sonucunu bilmek mi daha iyi bilmemek mi o konuda da kendimle bir savaşım var :110:

Back