• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşşağılandım ..

sKsEsLsEsBsEsK

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
1.417
1.237
133
İyi akşamlar hanımlar ..:110:
Günün ikinci konusunu açıyorum ama resmen dışlandım ..
Benim bursada fazla arkadaşım yok arkadaşlarım hep İstanbul da çok sık görüşemiyoruz da..
Annem hastanede çalışıyor hastanede evime yakın ..
Canım skılıyordu annemin mesaisi bitmiş beni çağırdı yürüyelimmi bize geçeriz diye gittim bebek arabasını alıp ( 4 aylıkta bebeğim var )
Hastanenin bekleme salonunda oturuyorum ..
Benim gibi bir bayan geldi yanıma oturdu kucağındada bebeği benimkinden biraz daha büyük ..
Muhabbet etmek için yanaşınca bende cevaplar verdim annemi beklerken bebeklerimizi sorduk birbirimize ..
Sonra bebeğime baktı ( bebeğim suratını çiziyor tırnaklarını kesiyorum ama genede bastırarak çiziyor )
Bana eldiven geçirsene eline yüzü çizilir böyle dedi bende
- Motor gelişimini desteklemek için eldiven kullanmak istemiyorum 20 günlükken çıkarttık eldiveni biz demeye kalmadan aşşağılar bir tavırda
Küçücük bebek ne anlar motordan dedi bişey diyemedim bön bön suratına baktım:işsiz:
Annem geldi tam çıkıyoduk yanındaki kadına beni gösterip delimi ne motor felan dedi çok utandım hemen çıktım annem de nolduu dedi böyle böyle dedim odaa araştırmamıştır takma kafana felan dedi ama resmen küçük düşürdü kafama takıldı kaldı aklımdan çıkmıyor eşime anlatıyorum gülüyor ..
Açıklamama bile izin vermedi resmen..

Ya moral bozmaya deger mi. Cahil kendi anlamiyo asil motordan. Ben hic takmadim eldiven. Deli gibi de cizerdi kendini. Hsm de ben tirnak kesmeye cesaret edemedigimden :)

Cahil cahil konuşmuşlar. Nasıl aşağılandığınız kanısına vardınız? Sizin yerinizde olsaydım ilber ortaylı bakışı atardım kadına.. Çok cahilsin keşke ölsen var ya.. Geldi mi gözünün önüne? Heh işte onu!
Kadının tam tersi bana bir bakışı vardı yüzüm kızardı kem küm ettim ama cevap veremedim hepte oluyor kaldım öyle aşşağılanmayı bırakın deli yerine konmuş gibi hissettim birden ter bastı çok mahcup kaldım bide kalktım annemin yanına gittim yanındakini dürtüp beni gösteriyor delimi bu der gibi ..

Cahil kadın :) benimde 4 aylık bir bebişim var. Hastanede ilk gün çocuk doktoru geldi baktı biraz bebeğime kontrol amaçlı o demişti eldiven takmayın motor gelişimi önemli demişti. Bende hiç takmadım. Yüzünü çiziyordu ama 1 günde geçiyordu.

Pişman değilim yine olsa yine yaparım :)

Kadının tam tersi bana bir bakışı vardı yüzüm kızardı kem küm ettim ama cevap veremedim hepte oluyor kaldım öyle aşşağılanmayı bırakın deli yerine konmuş gibi hissettim birden ter bastı çok mahcup kaldım bide kalktım annemin yanına gittim yanındakini dürtüp beni gösteriyor delimi bu der gibi ..
Yanlış anlama ama özgüven problemin olabilir mi? Tamamen haklı olduğun bir konu ve karşındaki cahil. Niye öyle hissettin, normal değil ki?

ilk kez gördüğü bir insanın lafını ağzına tıkayan, ve sesinin duyulduğunu fark ettiği halde " delimi ne" diyen bir görgüsüz kadın için kafanı yoruyorsun. neden acaba düşündünmü?

Yanlış anlama ama özgüven problemin olabilir mi? Tamamen haklı olduğun bir konu ve karşındaki cahil. Niye öyle hissettin, normal değil ki?
Doğumdan önce bilindik bir mağazada sorumlu olarak çalışıyordum aslında insanlarla iletişimim kuvvetlidir .
Ama doğumdan sonra bakımımı ve birçok şeyi ihmal edip bebeğime odaklandım sanırım bundan dolayı özgüven sorunu yaşıyorum bu aralar ama geçici olduğuna inanıyorum yada kendim teselli ediyorum yavaş yavaş daha kendime gelmeye başladım biraz zor bir lohusalık geçirdim ve tamamen 2 ay eve kapandım eski kiloma dönmeye çalışıyorum bu aralar .
Daha yeni yeni yürüyüşe başladım kendime vakit yeni yeni bulabiliyorum ben bundan kaynaklandığını düşünüyorum

Benim bursada fazla arkadaşım yok arkadaşlarım hep İstanbul da çok sık görüşemiyoruz da..
Canım skılıyordu annemin mesaisi bitmiş beni çağırdı yürüyelimmi bize geçeriz diye gittim bebek arabasını alıp ( 4 aylıkta bebeğim var )
Benim gibi bir bayan geldi yanıma oturdu kucağındada bebeği benimkinden biraz daha büyük ..
Muhabbet etmek için yanaşınca bende cevaplar verdim annemi beklerken bebeklerimizi sorduk birbirimize ..
Sonra bebeğime baktı ( bebeğim suratını çiziyor tırnaklarını kesiyorum ama genede bastırarak çiziyor )
- Motor gelişimini desteklemek için eldiven kullanmak istemiyorum 20 günlükken çıkarttık eldiveni biz demeye kalmadan aşşağılar bir tavırda
Küçücük bebek ne anlar motordan dedi bişey diyemedim bön bön suratına baktım:işsiz:
Annem geldi tam çıkıyoduk yanındaki kadına beni gösterip delimi ne motor felan dedi çok utandım hemen çıktım annem de nolduu dedi böyle böyle dedim odaa araştırmamıştır takma kafana felan dedi ama resmen küçük düşürdü kafama takıldı kaldı aklımdan çıkmıyor eşime anlatıyorum gülüyor ..
Ama bu gerçekten komik :)

Siz niye utanıyorsunuz ki, rezil olan kendisi olmuş bence. Belki merak eder de araştırır üç beş bir şey öğrenir, faydanız dokunmuş olur bebeğine :)

Doğumdan önce bilindik bir mağazada sorumlu olarak çalışıyordum aslında insanlarla iletişimim kuvvetlidir .
Ama doğumdan sonra bakımımı ve birçok şeyi ihmal edip bebeğime odaklandım sanırım bundan dolayı özgüven sorunu yaşıyorum bu aralar ama geçici olduğuna inanıyorum yada kendim teselli ediyorum yavaş yavaş daha kendime gelmeye başladım biraz zor bir lohusalık geçirdim ve tamamen 2 ay eve kapandım eski kiloma dönmeye çalışıyorum bu aralar .
Daha yeni yeni yürüyüşe başladım kendime vakit yeni yeni bulabiliyorum ben bundan kaynaklandığını düşünüyorum
Süper kendine zaman ayırmaya başlamışsın bile. Kilolarınıda takma kafana daha çok erken. Emzirirken verirsin zaten.
Bu arada insanlara verecek cevabın olsun hep böyle olma yavaş yavaş gereken cevabı ver çünküü burası türkiye! Herkes senin anneliğini sorgular, bebeğini sorgular, verdiğin eğitimi sorgular. Böyle kafaya takarsan 1 seneye sinir hastası olursun. Buraya bir konu açıp sorsan yeni doğum yapmış kadınlara söylenen sözler verilen akıllar nelerdir diye neler duyarsın neler..

Felan değil falan
Aşşağılamak değil aşağılamak..Dilinizi ogrenseniz ne iyi olacak.

Back
X