Astım başlangıcı

Madensuyuu

Guru
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
64
19
298
36
Arkadaşlar oğlum 3 aylıktan bu yana bağrında hırıltı vardı götürmediğim doktor kalmadı.kimi alerjik bronşiyolit dedi kimi burun kıkırdağı yumuşaklığından kaynaklanıyor büyüdükçe geçer dediler.üç aydırda kulağı akıyor.20 günde bi doktora gidiyoruz ve kulağı iltihap deyip antibiyotik veriyor.bugün yine hırıltı ve kulak akıntısı şikayeti ile gittik doktora.yine kulak iltihaplanmış ve hırıltı ciğere inmiş.hem antibiyotik hem hava verdi.astım başlangıcı var dedi.çok üzüldüm.oğlum on aylık ve hava verirken çok ağlıyor istemiyor.ne yapacağımı bilemiyorum.böyle durum yaşamış olanlar ve tecrübeli annelerden fikir ve öneri bekliyorum.

Sabır, özen , dikkat işe yarıyor. Ama üzüntü bir işe yaramıyor. Daha çok kat edilecek yol var. Kulağı ne tetikliyor? Astım alerji kaynaklı mı? gibi sorular zamanla aydınlanır. Ona göre gereken tedavi yapılır. Bu aksatmadan sıkı kontrolleri yaptırın. Üzülmeyin. Sabır ve ilgi gösterin. Birde doktorunuzu dikkatle dinleyin. Geçmiş olur inşallah.

mutlaka başka bir doktora daha götürün, o da aynısını söylerse önerilen her şeyi yapın.. özellikle de yapılmaması gereken şeylere çok dikkat edin (deterjanlar, parfümler, tozlar, vb. tetikleyiciler)

sevgiler..

Çok teşekkür ederim arkadaşım.sabırlı olmaya çalışıyorum ama onun o ağlaması göz yaşları beni mahvediyor.kulağı burun tıkanıklığı tetikliyor diyor.ama kullanmadığım serum fizyoloji kalmadı.evde viksli su kaynatıyorum sürekli buhar olsun diye.soğuk buhar makinası aldım boğazı kurumasın diye daha neler yapabilirim onu rahatlatmak için

Sağol canım bi hafta sonra kontrole götürecem.iyileşme olmazsa başka doktora götürürüm.çünkü dediğim gibi şimdiye kadar en az 7 doktora götürdüm hepsi farklı bişey söyleyip farklı ilaç veriyorlar

Back
X