Pulmonoloji - Göğüs Hastalıkları Astım Bronşit için İstanbul'da iyi bir Doktor arıyorum

((eslem))

Canım kızım büyüyor
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2008
2.361
3
116
43
İstanbul
Astım Bronşit teşhisi konulan ablam için iyi bir hastane ve doktor arıyoruz. Nereye gittiysek habire antibiyotik verdiler, sıkıntılar hala devam ediyor, geçici tedavi ediliyo. bir zaman sonra tekrar nüksediyor. ben iyi bir doktor ve hastene arıyorum fakat İstanbulda olması gerek.

canım daha once nereye gıttıgınızı bılmıyorum ama benıdme alerjık astımım var
ben yedıkule gogus hastalıkları hastanesıne gıdıyorum
cok memnunum
dr. ramazan bey

Astım Bronşit teşhisi konulan ablam için iyi bir hastane ve doktor arıyoruz. Nereye gittiysek habire antibiyotik verdiler, sıkıntılar hala devam ediyor, geçici tedavi ediliyo. bir zaman sonra tekrar nüksediyor. ben iyi bir doktor ve hastene arıyorum fakat İstanbulda olması gerek.

canım sxana tek tavsiye edeceğim doktor. Sevin karalar. B..evlerder muayenehanesi var. Üstüne doktor tanımam

canım sxana tek tavsiye edeceğim doktor. Sevin karalar. B..evlerder muayenehanesi var. Üstüne doktor tanımam

Loveyu arkadaşıma katılıyorum. İnanılmaz bir doktor, çok iyi. Süper bir tecrübesi var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bronşektazi için gidip de çözüm alan var mı bu doktordan Sevin hanımdan..

Vallahi Sevin hanım benim alerji doktorum kızlar ben çok memnunum. Bronşektazi ile ilgili de birçok hastası olduğunu biliyorum, çevremden de gönderdim çok ama çok memnun kaldılar. Kesinlikle gitmenizi tavsiye ederim.

Back
X