- 23 Şubat 2021
- 178
- 112
- 53
- 29
- Konu Sahibi lale uzunkaya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovulasyon yazmayı unutmuşum teşekkür ederimNe testi gebelik mi ovulasyon mu? Gebelikse hayırlı olsun, ovulasyonsa pik olmuş değerlendirin.
Ovulasyon testi askım yaaaa insallah gebelik testim de böyle olurYorumlayacak bir şey yok, her şey ortada.
Tebrikler
Yaa, inşallah pozitife vesile olur bu test.Ovulasyon testi askım yaaaa insallah gebelik testim de böyle olur![]()
Tahmin ettim çünkü gebelik testinin bu kadar koyu çıkması için baya gecikmesi gerekiyorOvulasyon yazmayı unutmuşum teşekkür ederim![]()
İnsallah çoook amin Rabbim isteyen herkese nasip etsinYaa, inşallah pozitife vesile olur bu test.![]()
Hahahahahahh bende ilk gördüğümde o koyuluğu çok mutlu oldum gebelik testi yapmışım gibiTahmin ettim çünkü gebelik testinin bu kadar koyu çıkması için baya gecikmesi gerekiyorovulasyon pik olmuş yarın birdaha test yapın silikleştiyse çatladı demek sonra da en fazla bir gün yaşıyor yumurta. Dün ilişki olduysa birdaha yarın olsun ama dün olmadıysa bence bugün deneyin kaçmasın hazırda sperm olsun yumurta çatladığında
![]()
Hahahahahahh bende ilk gördüğümde o koyuluğu çok mutlu oldum gebelik testi yapmışım gibidün oldu ilişki ama bugün de değerlendirsem sıkıntı olur mu
Al işte kararsız kaldım şimdideÇok fazlası da sperm kalitesini düşürür kuzum
Dün yaptıysan yarın yap derim yinede sen bilirsinAl işte kararsız kaldım şimdide![]()
Tamam çok sağolunDün yaptıysan yarın yap derim yinede sen bilirsin
Sperm kalitesi düşer diyorlar doktorlar da günaşırı ilişki öneriyor hep ama olur mu olur sen bilirsin canımHahahahahahh bende ilk gördüğümde o koyuluğu çok mutlu oldum gebelik testi yapmışım gibidün oldu ilişki ama bugün de değerlendirsem sıkıntı olur mu
![]()
İnsallah kuzum beniiiim bu hikayede kazanan biz olalımSperm kalitesi düşer diyorlar doktorlar da günaşırı ilişki öneriyor hep ama olur mu olur sen bilirsin canımhayırlısı olsun
ben de yumurtlamayı bekliyorum adet düzensizliği pko var inşallah yumurtlarım artık da benim de böyle koyu olur
![]()
Amiiinİnsallah kuzum beniiiim bu hikayede kazanan biz olalım![]()
İnsallaahhhhhhAmiiinbebiş istiyoruz ama çok masum bir istek inşallah sağlıkla gelsinler
![]()