Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Baktirdim bircok isme canim valla hepsini begendim diyebilirim gül var mesela sen soylemeden her seyi sayiyor kumsal desen öyle... yani pismanlik duymazsin ama henuz cikan eden cok baktirali cok zmn gecmedi
O sitedeki birçok falcıyı önermiyorum 7-8 tanesini denedim. 6 aydır üyeleriyim... Özellikle Medyum Gül. Geçmişle ile ilgili bir iki şey bilir geri kalanında da zaten falın içinde sana sorar bu kim şu kim diye. Yahu bana soracaksan ben niye baktırıyorum sanaverdiğin cevaba görede sana şerbet verir. Anlık bilemiyor geçmiş ile ilgili de 2 enfazla 3 şey tutturdu. Dakika başına euro ödüyorsun o sitede birde. Seni telefonda oyalıyorda oyalıyor çünkü dakika geçtikçe senden para kazanacak...Kumsala da baktırdım. Kahve falı gönderdim. Kahve falında isimler şekiller ne biliyim yollar çıkar birşeyler çıkar. Hiç kahve resimlerine bakmamış bile, telefonda karttan sorduğum sorulara cevap verdi durdu sadece. Şöyle olmuş böyle olmuş diye. Nasıl olduğunu ben biliyorum zaten dimi ama... Çok euronuz varsa ve harcayacak yer bulamıyorsanız arayın derim tabi. Sohbetleri güzel istediğiniz şeyide söylerler size mutlu ederler (tabi çıkmayınca hayal kırıklığına uğramayın) Oradaki müşteri yorumlarına da itibar etmeyin çoğu anlık bir heyecanla yazılan yorumlar. 3 - 5 tarih verir uzmanın biri rastgele çıkar. Çıktı diye hemen yorum yazar heyecanla... Bende deneyerek geçte olsa anladım ordakilerin yalan olduğunu ama iş işten geçti bir kere.
bilmem dayanamadım denis era diye irini aradım bakalım güzel konuştu tatlı konuştu . aslında pembe tabloda çizmed ama bakıcaz bakalım bir tarih verdi yazarım yine
çok baktırdım hiçbiri de çıkmadı. Olumlu şeyler sallıyorlar bir anlık heyecan mutlulukla çok iyi abi yeaa diyorsun ama çıkmıyo... biraz incelerseniz yazılan yorumların sahte olduğunu görürsünüz. Mesela birkaç kişi var bütün falcılara sürekli düzenli aralıklarla yorum yapmışlar. Böyle bişey mümkün değil. 2-3 günde bir Euro üzerinden sürekli fal baktırmak için bayağı zengin olmak lazım zenginlerin ne işi olur falcılarla medyumlarla