Astrofobi

TheBeyin

Romeo kop gel ayrıl gel
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
7.054
839
173
Kızlar bende yoğun bir şekilde astrofobi var ve bu yıl şiddetlendi sanki iyice bilmiyorum.
Gökgürültüsüne tahammül edemiyorum inanın bazen yataktan orkuyla fırlayıp ağladığım ya da gök gürültüsü fırtına dinene kadar stresle uyuyamadığım oluyor.
Yolda yürürken gökgürleyince acaip ürperiyorum ve bir an önce kapalı bir yere girmek istiyorum.
Bilmiyorum nasıl yeneceğim ben bunu

Aynı sorun bende de var. Ne kadar kötü olduğunu biliyorum. Küçüklüğümdede gök gürültüsü duyduğumda yorganın altına girerdim çıkaramazlardı beni Çözümü ne açıkçası bende bilmiyorum:26:

Gök gürültüsünden bende aşırı derecede korkuyorum

Fena ve bi o kadar da ürkütücü bir ses

Ev gibi bir yerdeysem , gök gürültüsünü duymamak için kulaklıklarımı kulağıma takıp , son ses müzik dinliyorum en gürültüsünden ..

Hiç yoktan kısa süreliğine de olsa dışarıda ne olup bittiğini duymuyorum .

Dr.a gitmeyide düşündüm ama emin değilim yani öyle bir durumki ben yağmur yağıyorsa ağaçların yanından bile geçemem yaklaşamam gük gürleyince kalbimin atış hızı bile değişir rahatsız olurum:26:

bende bunu gece denedim ama hiç bi müzik o sesi bastırmadı uyku gözlüğü taktım şimşekleri görmemek için ama aralardan sızdı resmen o ışık

bende bunu gece denedim ama hiç bi müzik o sesi bastırmadı uyku gözlüğü taktım şimşekleri görmemek için ama aralardan sızdı resmen o ışık

Kulaklığından az ses geliyordur .

Yüksek ses verme kalitesine sahip kulaklıklardan al , bak o zaman görürsün

Müzik olmadan yaşayamazmışsında .

Müzikli bir yöntem sundum sana .

Eğer bir sevgilin,nişanlın vs biri varsa ; şimşekleri görmemek için onun resmine bakabilirsin .

Yıldırım aşkına tutulur gidersin

Son düzenleme:

Yok canım ya resimle falan olacak iş değil bu belki daha iyi bir kulaklık alıp deneyebilirm ama öyle kolay kolay atamıyorum üzerimden e malum Antalya kışın hep yağmurlu şuan da yağıyor hatta geceye bitse bari

Kulaklık olayını düşün derdim

Şimşek olayına gelince dediğim gibi ona tam anlamıyla bir çözüm bulamadım .

Ben de gök gürültüsünü çok severimm.. Enerji ve heyecan verir bana..

Bu kadar çok korkuyorsanız en iyisi prof. yardım almak..Çünkü bu korku normal değil..Müzik de dinlesen her an gök gürültüsü olacak düşüncesi beyninde var ve asıl onu silmelisin..

bende tam aksine bayılırım gök gürültüsüne şimşeğe
bence bir doktordan yardım almalısınız
bu tür fobileri kendi başınıza yenmenz zor olabilir

Son düzenleyen: Moderatör:
bende tam aksine bayılırım gök gürültüsüne şimşeğe
bence bir doktordan yardım almalısınız
bu tür fobileri kendi başınıza yenmenz zor olabilir

Az önce dedim ki kendime yahu bazı insanlar seviyo bu sesi nasıl olur yaa dedim cidden hala bulamadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…