cevap için teşekkür ederim aynı dönemde doğuan 84-86 arası kişilerin hepsinin satürnünün yayda olduğunu sonradan fark ettim bende :) yeterince araştıramamışım.. haklısınzı ama bedevi gibi benim başıma patlıcak diye endişelenmiştim
güneşim 2° 40' oğlakta
yükselenim 17° 56' aslanda
merkürüm 21° 59' yay' da
satürn 14°31' yay da
uranüs 23° 09 yay
jüpiter 16 ° 29 balık
neptün 05°25' oğlak
pluto 09° 08 akrep
marsım 19°42 balık
2,5 yıl kendi kabuğumuzda yaşamak daha hayırlı galiba
satürnün akrepte olması ve benim karşıt burcumun olması
ben baya etkilemişti satürn...her yerimi bağladı 3 yıldır :)
satürn korkulacak bir gezegen değil. 18 kasım 85-16 şubat 88 arası satürn yaydaymış bu arada. sonra oğlak a geçmiş ama retro yaparak tekrar yaya gelmiş bir süre. ben 88 yazında doğdum, benim de satürnüm yayda. uranüsle kavuşumda ve retro.
yükselenim de yay.
satürnün benim yükselen dereceme gelmesine ya da satürnümle kavuşarak bana satürn döngüsü yaratmasına daha var ama daha şimdiden bile satürnün etkilerini çok pozitif hissetmeye başladım.
satürn karma gezegenidir. büyük öğretmendir. hayatınızda yerli yerine oturması gereken şeyleri oturtur, yıkılması gereken şeyleri yıkar.
içinize sinmeyen şeyleri hayatınızdan çıkarır atar, istediğiniz ama peşinizden gidemediğiniz şeylerin peşinden götürür sizi.
ruhunuzu yeniler ve olgunlaştırır. hayatta yükselmenizi sağlar. eksik yanlarınız neyse onları tamamlamanızı ve yaşamda gerçekten neyin önemli olduğunu anlamanızı sağlar.
akrepteki satürn benim de 12. evimdeydi, plütomla kavuştu, aslandaki güneşime, ayıma, merkürüme kare yaptı. 12. ev ruhsal konuları temsil ettiği için, ruhsal alanda, bilinçaltımda çok güzel bir temizlik ve yenilenme yaparak 1. evime geldi.
şimdi satürnün 12. evimizde yaptığı temizliklerin meyvelerini toplama zamanı.
esas satürn akrepteyken yükselen yaylar inzivadaydı, şimdi sahneye çıkma, meyveleri toplama zamanı.
bu arada aslan burcunda da jüpiter hareket ediyor. şu an retro harekette. ağustos ortasında kadar aslanda olacak jüpiter.
aslan jüpiter-yay satürn, özellikle ateş grupları için çok dengeli ve güzel ilerlemeler getirir. hem şans sizden yana olur, hem de başarma gücü ve sabır size eşlik eder. tabi dönem dönem sert açılar olacak aralarında ama sert açılar ya da satürn gibi gezegenler negatif şeyleri temsil etmezler. onlar, fırsatları ve değişim, dönüşüm enerjisini temsil ederler.