astrolojiden anlayan hanımlar

dayanamicam konuscam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2013
2.120
1.396
158
şimdi malumunuz geçtiğimiz günlerde (23 aralıkta) satürn yay burcuna geçti ve 2,5 yıl bu burçta kalacak...

fransanın haritası incelendiğinde satürnün yayda olduğu bu yüzden bu kadar karıştığı düşünülüyor..

bende haritama baktım ve benim haritamda da satürnüm yay burcunda. geçişin hemen ertesi günü 24 aralıkta yıkıcı bi haber aldım, etkisini toparlamaya çalışıyorum hala... (becerebilirsem) bunun yanında uranüs ve merkürüm de yay burcunda..

sorum şu; bende fransa gibi çöker miyim yaa? hem 2,5 yılda az bi zaman değil.... kendi öz burcum oğlak yükselenimde aslan..

fikri olan hanımlara ihtiyacım var nolur bi yardım ediverin

o dönem doğan herkesin uranüsü zaten yayda. satürn de yine o yıllarda 2-3 sene civarı yay burcunda kaldığı için, birçok kişinin satürnü de yayda. zaten modern astrolojide satürn sonrası gezegenler çağ gezegenleri olarak geçer ve tek başlarına, kişisel etkilerden ziyade toplumsal ve çağsal etkileri ifade ederler.
güneşiniz, yükseleniniz ve merkürünüz bulundukları burçların hangi derecelerindeler? satürnünüz yayın hangi derecesinde? natal (yani doğum haritanızdaki) satürnün konumunun şöyle bir önemi olacak, transit satürn sizin satürnünüzle kavuştuğu anda satürn döngüsü yaşamış olacaksınız. hayatınızda içinize sinmeyen, istemeden yaptığınız, isteyip de yapamadığınız, içinizde kalan, hayatınızdan atmak, hayatanıza almak istediğiniz şeylerin hepsi su yüzüne çıkacak.

cevap için teşekkür ederim aynı dönemde doğuan 84-86 arası kişilerin hepsinin satürnünün yayda olduğunu sonradan fark ettim bende :) yeterince araştıramamışım.. haklısınzı ama bedevi gibi benim başıma patlıcak diye endişelenmiştim
güneşim 2° 40' oğlakta
yükselenim 17° 56' aslanda
merkürüm 21° 59' yay' da
satürn 14°31' yay da
uranüs 23° 09 yay
jüpiter 16 ° 29 balık
neptün 05°25' oğlak
pluto 09° 08 akrep
marsım 19°42 balık

2,5 yıl kendi kabuğumuzda yaşamak daha hayırlı galiba

satürnün akrepte olması ve benim karşıt burcumun olması
ben baya etkilemişti satürn...her yerimi bağladı 3 yıldır :)

satürn korkulacak bir gezegen değil. 18 kasım 85-16 şubat 88 arası satürn yaydaymış bu arada. sonra oğlak a geçmiş ama retro yaparak tekrar yaya gelmiş bir süre. ben 88 yazında doğdum, benim de satürnüm yayda. uranüsle kavuşumda ve retro.
yükselenim de yay.
satürnün benim yükselen dereceme gelmesine ya da satürnümle kavuşarak bana satürn döngüsü yaratmasına daha var ama daha şimdiden bile satürnün etkilerini çok pozitif hissetmeye başladım.
satürn karma gezegenidir. büyük öğretmendir. hayatınızda yerli yerine oturması gereken şeyleri oturtur, yıkılması gereken şeyleri yıkar.
içinize sinmeyen şeyleri hayatınızdan çıkarır atar, istediğiniz ama peşinizden gidemediğiniz şeylerin peşinden götürür sizi.
ruhunuzu yeniler ve olgunlaştırır. hayatta yükselmenizi sağlar. eksik yanlarınız neyse onları tamamlamanızı ve yaşamda gerçekten neyin önemli olduğunu anlamanızı sağlar.
akrepteki satürn benim de 12. evimdeydi, plütomla kavuştu, aslandaki güneşime, ayıma, merkürüme kare yaptı. 12. ev ruhsal konuları temsil ettiği için, ruhsal alanda, bilinçaltımda çok güzel bir temizlik ve yenilenme yaparak 1. evime geldi.
şimdi satürnün 12. evimizde yaptığı temizliklerin meyvelerini toplama zamanı.
esas satürn akrepteyken yükselen yaylar inzivadaydı, şimdi sahneye çıkma, meyveleri toplama zamanı.

bu arada aslan burcunda da jüpiter hareket ediyor. şu an retro harekette. ağustos ortasında kadar aslanda olacak jüpiter.
aslan jüpiter-yay satürn, özellikle ateş grupları için çok dengeli ve güzel ilerlemeler getirir. hem şans sizden yana olur, hem de başarma gücü ve sabır size eşlik eder. tabi dönem dönem sert açılar olacak aralarında ama sert açılar ya da satürn gibi gezegenler negatif şeyleri temsil etmezler. onlar, fırsatları ve değişim, dönüşüm enerjisini temsil ederler.

bazen astroologlar öyle yorumlar yapıyolar ki eyvah diyorum şimdi ayvayı yedim. halbuki astroloji bize tavsiyelerde bulunuyor. doğru değerledirme yapmak yerine kaosa sürüklenmeyi seçiyoruz ister istemez.

siz astroloji eğitimini nerde aldınız. okuyup araştırarak çok fazla yol kat edilmiyo. bende kursuna falan gitmek istiyorum en azından bu kadar endişelenmem bilinçlenirsem

öyle negatif yorum yapan astrologları dinlemeyin bile=) mesela ben son zamanlarda dinçer güner diye bir astrologu biraz takip ettim, adam felaket tellalı resmen. en güzel şeyi bile felaket gibi anlatıyor, perspektifi böyle olan birinden düzgün bir yorum beklenemez zaten.
öner döşer ve yurda hal'i tavsiye edebilirim takip etmeniz için. ayrıca asude ergun, naz bayatlı ve berna atay'ı da.

evet yaa dinçerden sonra panik oldum zaten ben bu kadar olur valla :) öner döşer de bi ara uzman tvye çıkıyodu artık pek görünmüyo oarada da..

nuray sayarıya bakıyodum o kadında sırf ticarete düştü. bide şenay diye bi astrologla mahkemelik olmuşlar baya bi soğudum..
zynep turanda arada tespitleri doğru oluyo ama çok arada

aslında en iyisi susan miler da bakma işte ecnebi dilinden pek anlamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…