Astrolojik Bilgi Paylaşımı

burcudeniz

Guru
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
332
739
303
İzmir
Merhaba arkadaşlar.

Ben uzun sayılabilecek bir süredir amatör olarak astrolojiyle ilgileniyorum. Fakat bilen bilir astroloji dipsiz bir kuyu, öğrenileceklerin sonu yok. Bu yüzden dedim ki bir topic açayım, benim gibi astrolojiyle ilgilenen ve harita yorumlamayı bilenler toplanalım ve hem birbirimize bildiklerimizi aktaralım hem de haritalarımızda çözemediğimiz noktaları veya kafamıza takılanları birlikte çözmeye çalışalım.

Biliyorum ki astrolojiyle bu denli ilgilenen insan sayısı çok çok az. Umutsuzca da olsa salıyorum topici, benim gibi astroloji sever çıkan olursa ne ala. :)

Merhaba arkadaşlar.

Ben uzun sayılabilecek bir süredir amatör olarak astrolojiyle ilgileniyorum. Fakat bilen bilir astroloji dipsiz bir kuyu, öğrenileceklerin sonu yok. Bu yüzden dedim ki bir topic açayım, benim gibi astrolojiyle ilgilenen ve harita yorumlamayı bilenler toplanalım ve hem birbirimize bildiklerimizi aktaralım hem de haritalarımızda çözemediğimiz noktaları veya kafamıza takılanları birlikte çözmeye çalışalım.

Biliyorum ki astrolojiyle bu denli ilgilenen insan sayısı çok çok az. Umutsuzca da olsa salıyorum topici, benim gibi astroloji sever çıkan olursa ne ala. :)
Ben şu an eğitimini alıyorum. Paslaşabiliriz.

Ben şu an eğitimini alıyorum. Paslaşabiliriz.

Harika. Ben mükemmel bilmiyorum ama insanlar isabetli yorumlar yaptığımı ve tutarlı öngörülerde bulunduğumu söylerler. Olumlu geri dönüşler alıyorum sık sık.

İlgim var ama keşke bilseydim, ileride belki :KK51:

Belki siz de bizimle birlikte öğrenirsiniz. İşe kendi haritanızı çözmekle başlayın. :)

Belki siz de bizimle birlikte öğrenirsiniz. İşe kendi haritanızı çözmekle başlayın. :)

Kendi haritama canım istedikçe ya da bir yerde gezegenlerin konumlarına vs. denk geldikçe, parça parça açar bakarım, hayatımdaki, tanıştığım bazı insanların da merak edip bakarım davranışlarını gözlemlerim, bazen ilgimi çeken anlatımları okurum ama şöyle derinlemesine, kalıcı şekilde bakmadım hiç çabuk sıkılıyorum sanırım, buradan da kaparım bir şeyler ilerletme isteği doğar belki zamanla^^

Back
X