Astsubay eşleri,sevgilileri,nişanlıları sözlüleri bakar mısınız lütfen

karpuzum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
342
49
48
33
herkese iyi aksamlar benim sözlüm suan muvazzaf astsubayligi kazandi egitime Balıkesir e gitti galiba 6 ay orda egitim oluyormus sonrada bölümüne göre tekrar eğitim okuluna gönderiyorlarmis bölümü istihkam inşaat o bölüm de izmir narlicesme de orda ne kadar kaliyorlar ordan sonra ne oluyor doguya mi gönderiyorlar tam olarak nasil bir durum bu işlemler bilgisi olan varsa lutfen yardimci olun teşekkür ederim herkese.

Sözleşmeli olmak hep ikinci sınıf gorulur doğuya tabiki gider askerliğin doğusu batısı olmaz askr olduysa bunu goze alacak

tabiki doguya gidecekte bazilari hep doguda mesela bölümle mi alakali acaba o muvazzaf demek sözleşmeli demek mi ben pek bilgi sahibi degilim de

Evet sözleşmeli hep doğuda kalmaz seninki heryrde olur msela arama kurtarma konyada benim gorumcmler hep ordalar

muvazzaf demek asil astsubay demektir sözleşmeli değil sözleşmesiz yani astsubaylık iyidir doğuyada gidersiniz tabiki hayırlısı olsun

anladim cok tesekkurler peki asıl göreve tam olarak ne zaman geçiyorlar asıl yerleri ilk gittikten kac ay sonra belli oluyor bide mesela vana çıktı diyelim kac yil orda kalacağı belli mi

6 aylı kurs görür ondan sonra göreve başlar doğu görevi 2 yıldır meslekleri boyunca 4 defa doğuya gider diğer görev yerleri batıda olur ama teoride böyle geçici görevlendirme falan olur onu bilemeyiz iyi maaş alırlar 3500 4000 emekli ikramiyeleri güzeldir şimdi 300 000 veriyorlar o zaman daha fazla alır kimi yerde lojman vardır kimi yerde yoktur

herkese iyi aksamlar benim sözlüm suan muvazzaf astsubayligi kazandi egitime Balıkesir e gitti galiba 6 ay orda egitim oluyormus sonrada bölümüne göre tekrar eğitim okuluna gönderiyorlarmis bölümü istihkam inşaat o bölüm de izmir narlicesme de orda ne kadar kaliyorlar ordan sonra ne oluyor doguya mi gönderiyorlar tam olarak nasil bir durum bu işlemler bilgisi olan varsa lutfen yardimci olun teşekkür ederim herkese.

Tatlım 1 yıl İzmir de kalır sonrasında tayin görürmüş.
Doğu da olabilir batı da olabilirmiş. Eşim Astsubay :KK66:

2 snesi var daha...benim abim ŞIRNAKTA yuznbasi gorumcem konyada havacı binbaşı esi pilot yarbay esimde astsubaydi

siz espiri yapmışsınız ama korkmamak gerek aksine güzel meslekler asker polis maddi olarak çok iyi streslimi evet ama o paraya değer bence hele ülkedeki ekonomi göz önüne alınınca çok daha kıymetli

E parayı yiyemiyo ki adam, bu sene yazın izinler kapalıydı tatiller hep yandı misal, önceden oteli ödeyenler plan yapanlar bilet alanlar üstüne su içti, hala 2 haftadan fazla izin vermiyolar batmanda, eşim polis

Bunları sevgilin daha iyi bilir canim gittiği yerde bilgilendirirler onu o da sana soyler burdakiler kesin bisey soyleyemez. Allah hayirli ugurlu etsin meslegini.

amin tesekkur ederim.En azindan eşi astsubay falan olanlar bilir belki yardımcı olabilirler diye yazdım merak ediyorum cunku

Back
X