''asu deniz burhanoğlu'' ben aldırma

gelinkiz

farmasi kayıt hediyelii
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2010
19
1
36
Malatya
Iyi günler hanımlar bursa da ben alma konusunda deneyimli yüzümde az iz kalmasını sağlayacak bi plastik cerrah tanıyo musunuz bugün devlet hastanesine asu deniz burhanoğluna gittim gün verdi XXXXXXXXXX hakkında hiçbir bilgi bulamadım bursada iyi bir dr bilen ya da asu hanımı tanıyan var mı? Lütfen yardım

Son düzenleyen: Moderatör:
aslında devlet hastanelerindeki doktorlar daha tecrübeli olur ve daha ucuza gelir sanırım fakat ben aldırma için birçok yöntem duydum dikişsiz de ben alınabiliyomuş bantla yapıştırılıyomuş ve daha az iz kalıyomuş siz hangi yöntemle aldırmayı düşünüyosunuz ?

Merhabalar
Benim arkadaşım göğüs estetiği yaptırdı ve çok memnun kaldı.Çok ilgili ve eli hafif bir doktormuş.
Hastane de çok temizmiş,çalışanları ilgili ve güleryüzlüymüş.Arkadaşım kontrollere gidip geldiğinden estetik yaptıran birçok hastaya rastlamış ve hepsinin yüzünde memnuniyet belirtisi varmış.Kendisi de çok çekinerek ve korkarak gitmiş ama muayene ve ameliyat sonrası hiç beklediği gibi olmadığını belirtti.
Konusunda uzman,aydınlatıcı,her konuda yardımcı bir doktormuş.
Ayrıca kendisi şu anda özel bir hastanede çalışmaktadır, muayeneleri de ücretsizmiş.

ewt nisan ayında bursa devletteydi mayıs ayında yoktu şimdi nerede hangi şehirde bulamıyorum bi türlü yardımcı olur musunuz bana

1. Üye
    Yeni
    Yaklasik 1 yil önce Asu hanima 300 cc silikon gogus ameliyati oldum. Ne dediyse herseyi eksiksiz yerine getirdim. Goguslerimde ki sisligin inmesinden sonra silikon hep elime geldi. Dr hanima sordugumda 6.ayda oturmus olacak dedi fakat oturmadi. Gogus kenarlarimda silikon disaridan gozle gorulebiliyor. Egildigim zaman silikon baya hare hare sekil bozuklugu yapiyor. Kendisine en son muayenemde zayif oldugun icin goguslerin boyle kalacak dedi. Bir de utanmadan gulerek bir dirhem et bin ayip orter dedi. Gogus ucu hissiyatim ise sifir. Yerine gelicek dedigi hissizlik gelmedi. Uyusma var goguslerimde.Basarisiz bi ameliyat gerceklestirdi ve bunu benimle birlikte ameliyat olan arkadasimdada yasadik. Onunda gogsunden silikon gorunuyor. Asu hanima ama arkadasiminda silikon belli oluyor ve memeleri cok sarkik oldu dedigimde..ilk lafi o da zayif oldu ikincisi ise ben ona soyledim diklestirme ameliyati yapalim diye dedi. Pes dedim. Buraya sirf bu dr hakkinda yorum yapmak icin uye oldum. Insanlar kanmasin. Hem bir suru param gitti..hem sagligim.

3 dakika önceDüzenleŞikayet EtFavorilere Ekle
    + Çoklu AlıntıCevapla
30 Daha fazla mesaj...
1234Sonraki >
    • Girintiyi Arttır" class="redactor_btn_indent" unselectable="on" tabindex="-1" style="color: rgb(174, 26, 71); border: 1px solid transparent; border-radius: 3px; box-sizing: border-box; display: block; line-height: 0; cursor: pointer; zoom: 1; outline: none; text-indent: -9999px; width: 24px; height: 24px; background-image: url("styles/default/xenforo/editor/icons.png?redactor"); background-repeat: no-repeat; background-position: 3px -1309px;">
Mesajınızı yazınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…