Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:1shok: inanmıyorum ya bir burun insanı bu kadar mı değiştirir :1shok: gerçekten estetikli hali çok güzel olmuş,güle güle kullan a.s bu arada orjinal burnunda kırıklık falan mı vardı yoksa doğal halimiydi?
canım çok hoş olmuş yeni burnunla uzun güzel bir ömür geçirir ve eski resimleri rafa kaldırırsın inşallah,ben bişey merak ettim canın çok yandımı ameliyat sonrası nekahat dönemi ne kadar sürdü,
çok güzel olmuş valla. doğal olmuş.
ameliyat sonrası nasıl geçti onu da anlatır mısın?
Canm çok Güsel Olmuş, Maliyeti Ne Kadar Oldu Sana?
Çok güzel olmuş yüzünün ifadesi değişmiş. Senin adına çok sevindim. Ayrıca böyle bir şeye cesaret ettiğin içinde seni kutluyorum. Ameliyat artık zor değil ama sonrasında burnuna tıkılmış tamponlarla durmanın ne kadar zor olduğunu biliyorum. (Burnumu kırdığım için benzerini yaşadım)
Nerde ve hangi Dr. a ve ne kadara yaptırdığın konusunda bilgi verirsen de iyi olur canım. Belki senden cesaret alacak arkadaşlar olur. sevgiler....
harika olmuş vallahi bende düşünüyorum.ama her doktarada güvenmiyorum
merhaba burnun çok çok güzelleştirmiş seni uyuşukluk yada acı hissetmiyormusun ben dişime kanal tedavisi yaptırdım 1,5 sene diş etim odun gibiydi uyuşuktu yani bir tanıdığım arkadaşta yaptırdı ama seninki kadar güzel olmadı benimde gözlerim garfield gibi) uykudan yeni uyanmış gibi görünüyor ama böyle güzel bir görüntü yapamazlar herhalde
![]()
çok güzel olmuş cnm çok yakışmış güle güle kullan..şişlikler inince dahada güzel olur emin ol..bende iki kere burun ameliyatı geçirdim ama pek memnun diliim sonuçtan tekrar olmak istiorum yakın zamanda..bu arada doktorunun ismini söölersen sevinirim..
asyacım çok hoş görünüyor gerçekten peki şimdi kendini nasıl hissediyosun ağrı felan var mı?