Aszeynep once ve sonra. 18 gün sonraki foto

Arkadaşlar burnum hergün değişiyor. Bakalım en sonunda nasıl bir şekil ortaya çıkıcak. Bu değişim sırasında da ben hep bunalım geçiriyorum. Acaba böylemi olucak şöylemi olucak bu şekilde mi kalıcak. Ama gerçekten en son şeklini çok merak ediyorum:)

Evet cnm daha cok cok degisicek, bende merakla beklemedeyim:)) Ama emin ol ki guzel bir burnun olucak:)) Benimde gunden gune degisiyor, bazi gunler cok sisiyor ve bazende cok az sisiyor...

:1rolleyes:
teşekkür ederim özlem. kaş ve gözlerimin arası çok kalın duruyor. bu yüzden bakışlarım da eskisi gibi değil. fotoğraflarda da farkediliyor aslında. ama doktorum bunların şiş olduğunu ve iniceğini söyledi. bende sabırla bekliyorum artık.

evet aynen benimde öyle hatta ben dedim ki ilk gördüğümde burnumu,'' bu ne ya kemiği almış yukarı fırlatmış resmen..demiştim ve yine aynen dediğin gibi benimde bakışlarım değişmiş ama kötü yönde hatta bunu fırsat bilen fırsatçı kardeşlerim şaşı gibi baktığımı bile söylüyorlar :1shok::1shok: benimde her geçen gün değişiyor..bakalım göreceğiz hep beraber gelişmeleri :) inşallah hepimiz memnuniyetlerimizden bahsedeceğiz..

dipNOT : bu arada resimlerime yaptığın yorumlarda doktorumu sormuşsun yanlız msj sayım 100 den az olduğu için ne resimlere yorum yazabiliyorum ne de özel msj atabiliyorum..doktorum Orhan Alan.34 günlüğüm....tekrar tekrar geçmiş olsun canım..a.s.

Evet cnm daha cok cok degisicek, bende merakla beklemedeyim:)) Ama emin ol ki guzel bir burnun olucak:)) Benimde gunden gune degisiyor, bazi gunler cok sisiyor ve bazende cok az sisiyor...

melide yanlış bilmiyorsam senin 2 aya yaklaştı sanırım?? hala şişkinlik oluyor mu :(:(:( ben gün geçtikçe şişkinlik riskinin daha azalacağını tahmin ediyordum :(:çok üzgünüm:CADIARZU

melide yanlış bilmiyorsam senin 2 aya yaklaştı sanırım?? hala şişkinlik oluyor mu :(:(:( ben gün geçtikçe şişkinlik riskinin daha azalacağını tahmin ediyordum :(:çok üzgünüm:CADIARZU

Evet eylulcum 19 temmuzda 2 aylik olucak burnum ama malesef ki daha belirgin sislikler var:((( bende hic mutlu degilim bu sisliklerden ama napcan beklicegiz artik:(( ben 6 aya fixledim artik kendimi:)

:1rolleyes:

evet aynen benimde öyle hatta ben dedim ki ilk gördüğümde burnumu,'' bu ne ya kemiği almış yukarı fırlatmış resmen..demiştim ve yine aynen dediğin gibi benimde bakışlarım değişmiş ama kötü yönde hatta bunu fırsat bilen fırsatçı kardeşlerim şaşı gibi baktığımı bile söylüyorlar :1shok::1shok: benimde her geçen gün değişiyor..bakalım göreceğiz hep beraber gelişmeleri :) inşallah hepimiz memnuniyetlerimizden bahsedeceğiz..

dipNOT : bu arada resimlerime yaptığın yorumlarda doktorumu sormuşsun yanlız msj sayım 100 den az olduğu için ne resimlere yorum yazabiliyorum ne de özel msj atabiliyorum..doktorum Orhan Alan.34 günlüğüm....tekrar tekrar geçmiş olsun canım..a.s.

Ay çok güldüm eylül:)) inşallah şiştir. ama sanırım benim yavaş yavaş düzeliyor. ya da ben alışıyorum. ama etrafımdaki herkes değiştiğini söylüyor. gün geçtikçe daha da değişicek sanırım. ama ben her bi değişimde bişeyden memnun olmuyorum ve korkuyorum. ay bu böylemi kalcak, ay şurası şöylemi olcak falan kaydirigubbakcemile3 annem bayılıyor artık:bbo: şişlerim artık daha çok burnumun ucuna indi. şimdi de sanki bana burnumun ucu aşşağı inmiş gibi geliyor. senağlama. bi dokun bin ah işit bana yani.

canim benim burnun o kadar guzel yonde deisiyo ki bunu gormememek mumkun deil ve daha o kadar cok erken ki benim 3 ayi gecti ve hala bazi gunler sis bazi gunler se aman allahim diyorum sanki fazla mi kucuk oldu bekeleycez baska caremiz yok en az 6 ay bir sene sonra ise cok daha guazel olacaklarina ben emin im cnm opuyorum hepiniziopuyorumnanaktan

evet canım haklısn. mesela benim burnumun sol tarafı bugün çok şiş. hatta nefes bile sol taraftan alamıyorum. halbuki benim sorunum sağ taraftaydı:) sağ taraf resmen kocaman bir tünel gibi açık. hava akımı geçiyor devamlı kaydirigubbakcemile3

Back
X