Şampuan ve Saç Kremleri At şampuanı

neden kullanmıyorsun beğenmedin mi şampuanı ?
Hayur canim begenmemekten degilde sacim gur suan uzamasi falan soru terskil etmiyor bana :) memnun kaldim ben kullaninca sacin seyrekse bir dene belki sanada iyi gelir benim sacim uzamiyordu kopuyordu kiriklar falan cok oluyodu kiriklar yine oluyo ama sacim daha saglikli simdi bide dokuluyodu kullanincada dokulme durdu uzama normale dondu :) simdi glissin siyah ambalajlisini kullaniyorum uzun zamandir en iyi gelen o.

kızlar selam revox at kuyruğu şampuanı gratislerde var 50 tl civarında fıyatı ben kullandım bayıldım ama sinir oluyorum ne zaman bişeyı beğensem tedavülden kaldırıyorlar:))gerçekten organic olduğuna inandım zaten açıldıktan sonra 6 ay içinde kullanılması gerektiği yazıyor ,saçı daha hızlı uzattığına şahit oldum ve toparlandı iyice şiddetle tavsiye ediyorum

Revox at kuyruğu şampuanı kaldırıldı mı? Yakın zamanda Gratis'te gördüm. Bu tür bitkisel şampuanlar genelde saçları sertleştiriyor, sizin saçlarınızı sertleştirdi mi?

kaldırılıp kaldırılmadığını bilmiyorum ,ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum sertleşme olmadı ama yine çok yağlanıp cansızlaşmaya başladı:(ama sanırım saç şampuana alışıp eski haline dönüyor ,bundan 10 yıl önce ayda bir kına yapıyordum sadece o saçımın iyi olduğu dönemdi sonra sıkılıp organic marka boyaya döndüm ama o da çok pahalı sanırım şimdi yine kınaya başlayacağım

Back
X