Atakent acıbadem hastanesi kadın doğuma giden var mı?

Elif Ganime Hanıma gidiyorum.Kendisiyle sadece bir kontrolüm oldu henüz.Ama ciddi bir kadın, ben biraz güler yüz tebessüm istiyorum.Şu an başka hastaneler araştırıyorum.Çünkü doğum fiyatları pahalı.

N nevin31 Ben de 2 defa Elif hanıma gittim. Sakin bir bayan, gerekli herşey konusunda sizi bilgilendiriyorum demişti bana da. Sakin biri. Galiba hem biraz fazla bilgi, biraz da sefkat güleryüz sıcaklık da arıyoruz bu dönemde. Sık sık doktor değiştirmek de istemiyorum, şimdilik onda devam edeceğim.

merhabalar elif hanım da bugün dondurulmuş embrio transferi için tedaviye başladık gerçekten çok güleryüzlü bir doktor inşallah yolunda gider onda tüp bebek takibi yapa transfer yaptıran varmıdır .

merhaba bende elif hanıma gidiyorum güleryüzlü kibar biri ama normal dogum için ne düsünüyo tam bilmiyorum eger normal için desteklemezse bende degiştirmeyi düsüorum mesut bey normal dogum mu öneriyor acaba

merhabalar elif hanım da bugün dondurulmuş embrio transferi için tedaviye başladık gerçekten çok güleryüzlü bir doktor inşallah yolunda gider onda tüp bebek takibi yapa transfer yaptıran varmıdır .
merhaba bende dondurulmuş embriyo ile atakentte denemek istiyorum daha önce fatih bey ile denedim ama olmadı sizin tedaviniz nasıl geçti biraz tereddt var bende umarım olumlu sonuçlanmışştır

Merhaba canım şükürler olsun benim tedavi pozitif oldu elif hanimda çok güleryüzlü bir doktor ben çok memnun kaldım Rabbim kucağıma almayi da nasip etsin insallah

evet gitmez olaydım....

Biz faklı bir Tüp bebek merkezinde tedavi olduk ve çok şükür ki hamile kaldım. Evime yakın olması sebebi ile ve tüp bebek ihtisası yapmış olması sebebi ile Turgut Aydın'dan randevu aldım.
İkinci tüp bebek denemesinde hamile kalmış biri olarak gittiğim Atakent Acıbadem Hastanesi Turgut Aydın ilk randevum tam bir fiyaskoydu... Toplam vajinal muayene ve görüşme sürem 8 dk sürdü. Çünkü kendisinin randevularına sadık olmadığını bu nedenden dolayı görüşmelerini kısa tuttuğunu kontrole gittiğimde bir kez daha anladım.
Kısa cümlelerle adeta odasından kovarcasına bir ilk muayene görüşmesi yaptığım yetmezmiş gibi bir hafta sonra kontrole gittiğimde birçok soru hazırlamama rağmen yine yarısını soramadım kendisine çünkü geç gelmişti, yine hastası bekliyordu ve herşeyden önemlisi kahvaltısını etmemişti. şaka gibi....
hamileliğimde kaç kilo almalıyım? şuan kiloma bakacak mısınız demeseydim kilomu falan ölçmek aklına asla gelmeyecekti.
O gün bebeğimin kalp atışlarını ilk kez duyacaktım. Kapl atışlarını duymam ile kapaması bir oldu hatta anlayamadım gelen sesi, kendisine baktım bişey demedi sonra hemsireye baktım, hemşre kafasını salladı evet kalbi der gibi ama doktorda asla bir kelam yok... Sonrasında hemen kapadı halbuki videoya almak istemiştim ancak buna müsade etmedi...
En son diyaloğumuz ise en enteresanıydı... İlk görüşmemiz de 8 dk sürdü bu görüşme de oldukça kısa oldu dediğim de ise ne konuşacağız ki yeter işte bu kadar, hadi arkadaşlar (nereden arkadaşı oluyorsak kendisinin) görüşürüz dedi odasının kapısını açtı ve resmen bizi odadan kovdu!!!!

Back
X