Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası atakent-halkalı anaokulu tavsiyesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi gbu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

gbu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2010
13
0
86
İstanbul
merhaba arkadaşlar,
kızım ekim 2010 doğumlu.hangi anaokulunu tavsiye edersiniz?özellikle özel anaokulu olarak...

merhaba arkadaşlar,
kızım ekim 2010 doğumlu.hangi anaokulunu tavsiye edersiniz?özellikle özel anaokulu olarak...

merhaba benim çalıştığım ailenin kızıda 2010 doğumlu avrupa konutları 2nin yanındaki batı yıldızına gidiyor bence çok güzel ayrıca serviside var

Herkese merhaba,

Halkalı'daki devlet anaokullarından hangisini önerirsiniz? O çevrede gayet iyi devlet anaokulları olduğunu duydum ama sayı olarak oldukça fazla var hangisi iyidir bilemiyorum. O bölgede oturan, çocuğu bu okullardan birine gidip memnun olan ya da etrafından duyan varsa bilgi verebilirseniz sevinirim. Benim internetten bakarken gördüklerim: Papatya, Gelincik, Mine, Sardunya gibi anaokulu isimleri var halkalı-atakent tarafında. Ben sefaköyde otoruyourm başka önerileriniz olursa da açığım:) Teşekkürler

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum.. deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim... komple detaylı temizlik yapılır.. ACİLLLL HEMEN GİDEBİLCEĞİM İŞLER ARIYORUM ..

Özel anaokulu isimlerini aşağıda paylaşıyorum ama benim tavsiyem hepsinin internet sitesinden incele. Neler yapıldığına bak. Ardından beğendiklerine git gez.

Dört Mevsim Gelişim Anaokulu - Beylikdüzü
Pinokyo Anaokulu - Bakırköy
Bilfen Bahçeşehir
Sude Çocukevi - Halkalı
Yasemin Anaokulu - Halkalı
Çiğdem Anaokulu - Halkalı

Back
X