• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ataletsizlik

Siz de bilmiyormuşsunuz demek ki.

Kütüphane çalışmak için ideal bir yer.
Evde takılacak çok şey var, mekan değiştirmeniz iyi olacaktır.
ben bilmesem baslık olarak acmazdim canim kütüphaneye gidiyorum zaten ama bi tutukluk var dikkatimi toparlayamiyorum ayrintilara takintiliyim

Atalet kelimesini cümle içinde kullanabilen birinin istediği sınavı kazanamama ihtimali yok bence. Ciddiyim

ev işi, spor ya da diğer faaliyetleri derslerin önüne koyuyorsun demekki ya da bahane üretiyorsun önce şu işleri yapayım diye
bence nette ya da gerçek hayatında çalışan insanlarla konuş, insanlar neler yapıyor diye bak, belki bu seni gaza getirir
evet çok istiyorum nasıl başarılı olucağımıda biliyorum ama baslayamiyorum duygu eksikliği galiba iste burayada onun icin yazdim

gercekten niye böyle bi yargiya vardiniz
Üniversite sınavı dediğin için ergenlik yaslarindasin diye düşündüm. Yanılıyor olabilirim tabii belki yaşın daha büyük olabilir de ben öyle düşündüm . O yaşlardaki birinin böyle bir dimagi olması bilgibirikim açısından guven verdi bana. O nedenle kazanacagindan eminim

Üniversite sınavı dediğin için ergenlik yaslarindasin diye düşündüm. Yanılıyor olabilirim tabii belki yaşın daha büyük olabilir de ben öyle düşündüm . O yaşlardaki birinin böyle bir dimagi olması bilgibirikim açısından guven verdi bana. O nedenle kazanacagindan eminim
ergenlik cagini gectim ama cokta büyük sayılmam yinede: )
güzel düşüncen için teşekkür ederim

Back
X