Atamız'ın Soyağacı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

cimcimebenim

Ziyaretçi
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

Ccanım cimcimem atamızın soyağcını bizede gösterdiğin için çok teşekkürler.
Atamızın soyunu bilmek isterim.sevgilerimle canım

cimcimem ellerine sağlık :wink:

nerden akil ettin...ne guzel Atamizin soy agacini gormek..acaba kendi cocuklari olsaydi nasil olurdu?

emeğine sağlık ,aktüel dergisinde okumuş bugün yaşayan akrabaları ile konuşmuşlardı

cimcimem ellerine,emeğine sağlık .çok iyi oldu. kaydettim. teşekkürler.

soy ağacı yapmayı unutmuşum halbuki biyolojide en sevdiğim bölümdü.
teşekkürler paylaşım için hem bana geçmişimi hatırlattın hemde Atatürkün soy ağacını gördüm.

:yes: Bilmiyordum..bizimle paylaştıgın için teşekkürler şirin kız..eline saglık..:yes:

cimcimem çok sağol çocuklarım için bunu arşivlicem.okul ve kendilerine iyi bir kaynak olcak.sevgiler.

Bu, Atatürk'ün soyunu sürekli sorgulayanlara, amcası dayısı nerde kim diyenlere kapak olsun.

burada soyağacıyla ilgili bir konu varmış ben biraz daha genişini ekleyim konuya katkım olsun

paylaşım için cok tesekkurler

cok güzel olmus...
arkadaslar Atamizin soyunu tüm detaylariyla ögrenmek istiyorsaniz,yani nerde yasamis,ailesi nerden gelmis,aslen ailesi hangi topraklardan göc etmis,inanclari nelermis...hepsi harika bir sekilde sinan meydan´in Atatürk´le Allah arasinda adli kitabinda yazilmis...suanda elimden birakamiyorum ve inanin okumakta cok gec kaldigimi düsündügüm bir kitap...
Atamizin öyle farkli,öyle güzel yanlarini ögreniyorsunuz ki,hayranliginiz bin kat daha artiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…