- 16 Eylül 2017
- 7.708
- 13.954
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
-
Şu an o B planındayım normal memurluk denesem bu defa da öğretmenlik puanım yanacaktı. Ayarlayamiyorum ki iş-ev hepsi takvime bağlı her tarih kabulüm ama hiçbir şey belli olmadığı için başvurduğum yerler ve konuştuğum ev sahipleri olumsuz bakıyorçok yüksek puan alsanız bile her zaman bir B planınız olmalı. Hayatını atamaya göre ayarlarsan çok büyük üzüntüler yaşarsın . Sen hayatını kendine göre ayarla atanırsan da o şartlara göre düzenlersin
Ben o işlerden pek anlamıyorm da takvim açıklanınca kesin atanıyor musunuz?Şu an o B planındayım normal memurluk denesem bu defa da öğretmenlik puanım yanacaktı. Ayarlayamiyorum ki iş-ev hepsi takvime bağlı her tarih kabulüm ama hiçbir şey belli olmadığı için başvurduğum yerler ve konuştuğum ev sahipleri olumsuz bakıyor
3 aydır özel sektördeyim burada seneler geçirdiğimi düşünemiyorumSen, ben ve daha bir çok kişi aynı durumdayız.
Çok iyi anlayabiliyorum seni.
Ben senelerdir özel sektördeyim ve umudumu kaybettim bu devletin yaptığına akıl sır ermiyor malesef çalışanın hakkı yeniyor, çalışmayanlar tepelere taşınıyor.
Evet kesin atanıyorum ama açıklanmayacak gibi gözüküyorBen o işlerden pek anlamıyorm da takvim açıklanınca kesin atanıyor musunuz?
Günümün çoğunluğu işte geçiyor ona yazık olmasın şu an olduğu yerde keyfi iyi diye almıyorum süreç uzayacaksa alacağım.Köpeği şimdi alsanız yanınıza olmaz mı? Birbirinize iyi gelirsiniz bence. Taşınmak kediler için zor ama köpekler için çok problem değil diye biliyorum. Sizinle olmaya alışırsa gittiğiniz yerlere de daha kolay uyum sağlar, sizden uzak kalması zorlaştırır ilerideki durumları da.
İşsizlikten daha iyi durumdasınız böyle bakın bence. Şahsım da dahil olmak üzere şu an milyonlarca insan işsizlikten kıvranıyor. Elbette bir gün gülecek kader, öylece emekli olacak değiliz bir gün mutlaka olacak. Emekler hiçbir zaman karşılıksız kalmaz ben buna inanıyorum. Alakasız bir yerden olsa bile emeklerinizin meyvesini yersiniz, beklemediğiniz yerden ummadığınız zamanda gelir.
Atama bekliyorum beklerken de çalışıyorum diyeceksiniz soranlara. Bunda kötü bir şey yok ki. Devletin keyfini beklemedim, az çok demeden hayatımı kazanıyorum çünkü çalışkan bir bireyim demek bu. Kendinizle gurur duyun, elinizden değiştirmek için bir şey gelmeyen durumları kendinize yük etmeyin. Sizin çözeceğiniz bir durum yok burada, tek ihtiyacınız çoğu konuda çoğumuzun ihtiyacı gibi sabır.
Memur alımları yapıldı ve bitti maalesef nasılsa öğretmen alımı yapacaklar diye hiç bakmadım bileBence duz memurluk da olsa yazin, öğretmenlik mezunlari meb'e gecis yapabiliyor bizim kurumda vardi hatta diplomasi da sayilmadi tam atanma surecinde mezun oldugu icin. Ama meb'e gecis yapabilme sansi vardi
Kuzenim de liseden sonra atandı 19-20 yaslarinda, okulunu da okudu üstüne formasyon alıp milli egitime gecti yaklaşık 10 senedir öğretmenlik yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?