Atanamamaktan daha büyük dert var mı: (

Kişisel olarak ben okulun kapısını çalıp özgeçmiş vermeyi doğru ve efektif bulmuyorum.
Fakat hiç tecrübeniz yoksa, araya tanıdık birilerini koyabilirseniz elden özgeçmiş göndermeniz çok tuhaf olmaz.
Kolaylıklar diliyorum.

Birkaç yıl önce ben de böyle düşünüyordum

Bir yakınım okul okul gezdi cv dağıttı sonra da bir okul ile anlaştı ki hepsi öyle alır da orası almaz derdim

Benim kuzenim atandığı halde bir yıl sonra istifa edip ailesinin yanına geri döndü . 10 yıldan fazladır İstanbul’un en iyi kolejlerinde çalışıyor. Bulunduğunuz şehirde tüm dershane ve özel okulları gezin cv verin . Özel okulların net sitelerinden insan kaynakları bölümü filan vardır . Başvuru yapın. Elbet bir yerde kısmetiniz vardır .

Atanamayan öğretmen ne is yapabilir.ucretli öğretmenliğe başvurdum dönüş yapılmadı başka ne is yapabilirim özel okul ya da dersanede öğretmenlik için başvuru nasil yapılır.baslik yanlış anlaşıldı elbette çok daha önemli dertler var sadece beni bu durum çok üzdüğü için böyle bir başlık yazdım.hayatta tabiki çok daha ciddi ve önemli sorunları olanlar vardır.alanimi soran arkadaşlar eğitim fakültesi coğrafya öğretmenliği mezunuyum.benimle ilgili her bilgiyi buraya yazmak istemediğimden genel olarak sosyal bilimler yazdım ama bazıları sosyal bilimler ve sosyal bilgileri bile karıştırıp doğru anlamayıp saçmalayıp konu fake yazmış önce okuduğunuzu anlayın.bir üye arkadaş hemen tarih mi coğrafya mi diye sordu anlayan anlıyor yani ne yazıkki okuduğunu bile anlamayanlar var yazık çok yazık...
Kpssden en son kac puan aldinz bilmiyorum egm alim yapacak boy ve vucut olculerinz tutuyosa polislik olabilir hemde rahat calisiyolar ozel okul olabilir sonra kurumlar alim yapiyo bankada calisabilirsnz cok secenek var aslinda hayirlisi olsun ozel sektor olabilir skmayin caninizi

Ben 23 yapında 5 senelik bir devlet memuruyum ama şuan sağlık problemi yaşıyorum ve işe gidemiyorum hayatta sağlıktan önemli hiç bişi yok

Ben 2.universiteyi okursam açık öğretimden değil çok daha iyi bir bölüm kazandım devam etmedim olmazsa gider örgün eğitimden devam ederim. Ben zaman kazanmak istiyorum yoksa örgün eğitimde çok daha iyi bölümleri çok rahat kazanırım öncesinde de kazanıp devam etmedim ayrıntılı olarak yazmak istemiyorum.bu sene kpss 'ye gireceğim temmuzda ailem de bende bunu istiyoruz.3 kardeşim atandı inşallah ailem benimde atanmami istiyor bu senede kpss için dersaneye gidiyorum ailemin de çalışmam gibi bir beklentisi yok atanırsan mesleğini yap diyorlar bende bunu istiyorum ama insan beklerken her ihtimali düşünüyor 27 yaşındayım açıkçası bu durumu dert ediyorum bir an önce kendi mesleğimi yapmak istiyorum bu yüzden çok şeyi erteliyorum
Örgün eğitimdeki çok daha iyi bölümleri çok kolay kazanabilecek kapasiteniz varsa zaten kpss den de çok rahat 90 alırsınız o halde dert etmeyin. Kursa da gidiyormuşsunuz. Böyle bir başlık açınca ben destek olmak istemiştim ihtiyacınız yokmuş zaten. Başarılar.

Kariyer sitelerinden özel okullara falan başvurun , boş durmak sizi daha çok yorar. İnşallah hayırlısıyla atanır işinizi yaparsınız.

Sizi alkışlıyorum :)eğitim fakültesi mezunuyum ve çocuklarla gerçkten çok iyi anlaşıyorum hatta çevreden herkes keşke okulöncesi ogretmenligi okusaydın diyolar bende isterdim açıkçası çünkü bana çok uygun birşey.
Arkadas düzenlediği icin kendi yorumunda pedagojik formasyon kısmı cıkmsmıs galiba. Öğretmen degilim. Formasyon filan da almadım ama tecrübelerimden şunu diyeyim. Her eğitim mezunu arkadaş atom parçalamıyor. İsterseniz en yüksek puanla en iyi okuldan mezun olun öğrenciye bilginizi aktaramadıktan sonra çöpsünüz. Formasyon alıp eğitimcilere daha bssarılı atanan arkadaslarım var.
Ben de atanmayı bekliyorum bransım alakasız sizlerle. Ama söylemek istedim.

Zaten her atanan insanın potansiyeli var mı? Tartısılır!
İki kelimeyi bir araya getiremeyen Türkçe öğretmeni biliyorum ben.
Veya aşırı zeki ama öğrencisine matematik anlatamayan baska bir öğretmen.

Bana kalsa eğitim ve fen edebiyat kökten kapatılıp tek Fakülte olsun. Öğretmen olmak isteyen sonrasında 2 yıl alsın eğitimini öyle öğretmen olsun.

Herkes hayatın bir ucundan tutmaya calısıyor. Bu ülkede bilim insanı kaç kişi bilimle uğraşabiliyor ki? Hangimiz gerçekten sevdiği işi yapabiliyor?
Size tavsiyem özel okullara basvuru yapın.
Hatta özel ders vermek icin öğrenci arayın. Bol bol para kazanan insanlar var bu sayede.
Asıl cevaba gelince bu hayatta cok daha kötü sınavlar var emin olun. Daha kötüsü olabilir. Saglık olsun gerisi hallolur. Şimdiden.moral bozmayın. Cok fazla rakip var pes ederseniz olmaz. İlla devlet olacak diye de bir şart yok.
Güzel bir cv hazırlayın ve gereken yerlere gönderin. İşkura da basvurun. Hayırlısı olsun hakkınızda...

Ek atama nedir? Başvuru oluyor mu? Gecti mi?
2017-2018 için bir atama daha gelecek diye bekliyoruz. Kesin bir şey yok, bi açıklama yapılmadı. Her seçim öncesi bazı vaatler verilir, bazı jestler yapılır ya öyle bir şey olur umudu içindeyiz. Şuan yapılan 20 bin atamanın başvuru süreci var. Eğer yeni bir atama olacaksa mart başında açıklanır ya da ortalarına doğru.

Back
X