- 8 Ocak 2015
- 617
- 439
- 333
kızlar tecrübe ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. ben küçük bi şehire yurt memuru olarak atandım.yurtta ücretsiz barınıyorum.. yeme içme yarı fiyat. elektrik su parası vermiyorum zaten. her neyse cebimden para çıkmıyor barınma için . ama benim psikolojim bozulmaya başladı. iş ve ev hayatı birbirine girdi. hiç rahat değilim. 24 saat burdayım. hafta sonları da memleketime gidiyorum ya da burdaki tanıdıklara gidiyorum . ama onda da paralar gidiyor.. bende düşündüm ki tek başıma aparta çıksam nasıl olur. kendimi hapishanedeymiş gibi hissediyorum yurtta. öğrenci olsam neyse ama çalışıyorum artık. maaşım yaklaşık 2000 tl. 500-600 arası kiraya gitse 300 yemeğe gitse elektrik 50 desek. yuvarlak hesap 1000 tl. ev arkadaşı istemiyorum. birini buldum erkek arkadaşımda kalabilir dediği an anladım ki tanımadığım kimseyle kalamam.temizlik sorun olur.misafir sorun olur. benim gelip gidenim çok olur, onu da rahatsız etmek istemem. yurtta olduğum için misafirde ağırlayamıyorum..nolurrr bişi söyleyinn..aparta çıkarsam sanırım daha sosyal olurum, en azından çevrem değişir. burda bütün gün 2000 küsür kız görmekten bunaldım..gerçekten yardıma ihtiyacım var. çıkıp pişman da olmak istemiyorum.