atanmasını beklemek..

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.610
598
Atanmasıni istemek suç mu?
Sevgilim okuduğu şehirden yıllar sonra ailesinin ve benim yaşadığım sehre geldi. Bir buçuk yıldır tekrar aynı sehirde yasamaya basladik o kadar güzel bir nimetmis ki :)

Şimdi atamalar olacak ama puanı çok yüksek degil baya ücra bir yer gelir..
ve bizim yaşadığımız sehrin puanlari yüksek.. cok uzak bir yere çıkma ihtimali cok yüksek..
Ben ise bir an önce isler yoluna girsin ben de okulu bitirdiginde yanina atanmayi ve artık evlenmeyi istiyorum. Uzun bir iliski olduğu için bizim icin en mantıklısı bu olacak..

Ama ben onun atanması ile ilgili ne zaman bir şeyler desem gitmemi mi istiyorsun diye yok yere tripler atiyor. Yaza calisip eylül'e kalirsa kadro olmayabilir yeterince o yüzden bir an önce olsun istiyorum aslında.. ama bunları anlatmama rağmen anlamak istemiyor yada tavir yapacak yer arıyor. Annesi de benim gibi davraniyormus. Onlara da kırgın davraniyor.
anlamiyorum.

Bir hayati kurmak için bazi seyler gerekiyor ve bunun icin istiyorum yoksa bende yine hasret kalip yol gozlemeye merakli degilim ama.. öyle icim doldu yine :/

Belki atanamam diye korkuyordur. Sizde böyle çok istediğinizi belli edince ve atanamazsam mahçup olurum diye düşünüyor olabilir mi acaba.

Belki atanamam diye korkuyordur. Sizde böyle çok istediğinizi belli edince ve atanamazsam mahçup olurum diye düşünüyor olabilir mi acaba.

Olabilir sanırım bu açıyla düşünmemiştim hic..
Boyle dusunmesinin temelinde de bazi seyler var hatta. Nedense hic aklima gelmedi.
teşekkür ederim.. burasi iyi ki var.

Back
X